Hollywood8. december 2016

Kendt Talent-dommer sviner Beckham

Tv-værten Piers Morgan beskylder David og Victoria Beckham for at udnytte deres søn. Det sker efter 11-årige Cruz Beckham tidligere på ugen udgav sin første julesingle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.18527360_1.jpg
 Foto: All Over

Det er ikke alle, der har taget lige godt i mod 11-årige Cruz Beckhams julesang. Han er ellers blandt andet blevet kaldt for den nye Justin Bieber, men sangen og udgivelsen falder ikke i god jord hos den tidligere ”Britain's Got Talent”-dommer Piers Morgan.

Han har skrevet en klumme for den engelske avis ”Daily Mail”, hvor han blandt andet beskylder Beckham-parret for at udnytte deres søn til at få opmærksomhed i medierne.

- Cruz Beckham er en sød dreng, men det eneste, der rigtig kører for ham, er hans pimps – jeg mener forældre. Og de har lige solgt hans sjæl til berømtheds-djævlen. Sammen med deres egen, skriver han blandt andet.

Piers Morgan fortsætter sit udbrud mod familien Beckham, hvor han blandt andet også giver udtryk for, at David og Victoria har udnyttet deres muligheder til at tjene millioner af kroner.

- De har vist sig at være de bedste på hele jorden til at bruge deres begrænsede talent. Han var god, men ikke en fantastisk fodboldspiller. Hun var en middelmådig men underholdende sangerinde. Det har de forvandlet til et brand der er flere hundrede millioner værd, skriver han.

Ifølge Piers Morgan er den nylige sangudgivelse fra parrets yngste søn altså det seneste tiltag i familien for at få medieomtale. Han skriver samtidig, at han har set mere talentfulde børn i sin tid som dommer i både ”Britain’s Got Talent” og ”America’s Got Talent”.

Samtidig har han også set en del børn, der ikke kan synge, men som er presset af deres forældre. Han mener, at Beckham-parret er en del af den sidste kategori. Han hævder samtidig at han har fået en del private henvendelser fra flere andre kendisser, der giver ham ret.

https://imgix.seoghoer.dk/10.7527714l.jpg
 All Over Press

Cruz Beckhams manager, Scooter Braun, er dog hverken enig eller tilfreds med Piers Morgans udtalelser. På Twitter har han derfor sendt en række tweets rettet mod tv-værten, hvor han blandt andet opfordrer ham til at følge i Cruz Beckhams fodspor og donere penge til velgørenhed. Det er nemlig det, Cruz Beckham har tænkt sig at gøre med de penge, hans sang indbringer.

- Hvad med at du matcher ham dollar for dollar til velgørenhed? I stedet for at kritisere, så step op og hjælp de her børn på samme måde som Cruz gør, skrev han i sit første tweet.

Efter ikke at have fået noget svar fra Piers Morgan, skrev Braun endnu et tweet til Talent-dommeren:

- Det tager jeg som et nej. Du vil ikke støtte velgørenhed ligesom en 11-årig dreng vil. Men du kan godt bedømme børn, når du bliver betalt for det i BGT (Britain’s Got Talent).

Scooter Braun er desuden også manager for Justin Bieber, så måske er der noget om snakken, når medierne kalder Cruz Beckham for den nye Bieber.

David Beckham lagde i anledning af udgivelsen af sønnens julesang en video på Instagram, hvor Cruz Beckham lytter til sin sang:

Se mange flere billeder af Cruz Beckham, der er klar til at tage verden med storm, herunder.

Cruz Beckham

Sponsoreret indhold