Kendisser der ikke kunne sige ”ja”: Løb før alteret

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt.

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt.

(Foto: All Over Press)

Der er ingen garanti for, at kærlighed fører til ægteskab - heller ikke, hvis man er stjerne i Hollywood. 

En af de amerikanske kendisser, der valgte at kaste håndklædet i ringen før selve bryllupsceremonien, er Julia Roberts. 

Den 49 -årige skuespillerinde spiller hovedrollen i ”Runaway Bride”, og i virkeligheden skred hun også fra sit bryllup med skuespilleren i 1991. Årsagen skulle være, at hun fandt ud af, at nu 50-årige Sutherland havde været utro med en stripper, og så skulle hun ikke op ad noget kirkegulv.

Julia Roberts og Kiefer Sutherland (Foto: All Over Press)

Et andet par, hvis kærlighed ikke kunne stå distancen er Sienna Miller og Jude Law. Det her er to, der har haft svært ved at give slip på hinanden. 

Nu 44-årige Law og 35-årige Miller mødte hinanden under optagelserne til ”Alfie” i 2004, og juleaften samme år gik han på knæ og friede. Året efter droppede hun dog kvindebedåreren, der ikke havde kunnet holde fingre og mere fra sine børns barnepige. I november 2009 fandt turtelduerne dog sammen igen – det holdt et par år, før de igen gav op.

Sienna Miller og Jude Law (Foto: All Over Press)

Der ringede heller ingen kirkeklokker for det hotteste par i 1997. Skuespillerne Gwyneth Paltrow og Brad Pitt havde spillet over for hinanden i ”Seven” i 1995, og et par år senere var de i gang med at planlægge deres bryllup. Men sådan skulle det ikke gå. 

Nu 44-årige Gwyneth Paltrowfølte sig for ung til at blive gift, og efterfølgende har hun også sagt, at Brad, der i dag er 53, var for god til hende. Siden blev hun gift med og skilt fra Coldplay-forsangeren Chris Martin, mens Brad Pitt har været gift med både Jennifer Aniston og Angelina Jolie. 

"Dawsons Creek"-skuespillerinden Katie Holmes og Chris Klein nåede heller ikke ned af kirkegulvet. 

Katie Holmes endte med at blive gift med Tom Cruise i 2006, men faktisk havde hun planlagt at blive smedet sammen med ”American Pie”- skuespilleren Chris Klein i 2005. På det tidspunkt havde de været sammen i tre år, men det var ikke nok til at holde fast i brylluppet.

Chris Klein og Katie Holmes (Foto: All Over Press)

47-årige J-Lo skred også før hun nåede at blive gift med skuespilleren Ben Affleck. Parret blev kaldt for "Bennifer" - så tætte var de - og brylluppet skulle have stået i efteråret 2003, men det endte med, at sangerinden ikke følte, at hun kunne stole på sin kommende mand, som hun mente festede alt for meget.

Jennifer Lopez og Ben Affleck (Foto: All Over Press)

I dag er "Charlies Angels"-skuespillerinden Cameron Diaz gift med Benji Madden, og "N'Sync"-stjernen Justin Timerlake med Jessica Biel, men faktisk ville nu 44-årige Diaz og 36-årige Timberlake have været gift i Frankrig i 2005.

Parret var klar til at sende bryllupsinvitationerne ud, da brylluppet blev aflyst. Begrundelsen var, at Justin skulle have fjernet mandler akut, da han var bange for at miste stemmen – og efterfølgende blev der aldrig inviteret til fest. 

Justin Timberlake og Cameron Diaz (Foto: All Over Press)

Sidst kommer playboyen over dem alle Hugh Hefner. Han har rundet de 91 år, og har faktisk fået sit ja fra sin Crystal på 31 år. Men det holdt hårdt. Parret skulle have været gift i 2011, men de gik fra hinanden efter et skænderi. 

Crystal ændrede dog mening og ville alligevel gerne have det store Playboy Mansion med ejeren til, og parret blev gift nytårsaften samme år. 

Hugh Hefner og Crystal Harris (Foto: All Over Press)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close