Tidligere tv-vært skilt efter kun fire måneders ægteskab

Foto: All Over

Den tidligere tv-vært og nu klummeskribent Signe Wenneberg har gennemgået en svær tid. 

For ti måneder siden blev hun gift for tredje gang, men lykken varede kort. 

Blot fire måneder senere var ægteskabet nemlig slut.  

Det afslører Signe Wenneberg i et opslag på sin Instagram-profil. 

- Den her kjole. Den lufter i drivhuset lige nu. Skal med til fest i Frankrig i weekenden. Sidst jeg havde kjolen på, blev jeg gift. Det er ti måneder siden i morgen. Det gik ikke, som jeg havde håbet. Vi fik kun fire måneders ulykkeligt ægteskab grundet nogle ulykkelige omstændigheder. Jeg har ikke mere at tilføje, skriver hun til billedet af en lyserød kjole. 

Herefter skriver hun ordene "chok" og "sorg". 

Den her kjole. Den lufter i drivhuset lige nu. Skal med til fest i Frankrig i weekenden. Sidst jeg havde kjolen på blev jeg gift. Det er ti måneder siden i morgen. Det gik ikke som jeg havde håbet. Vi fik kun fire måneders ulykkeligt ægteskab grundet nogle ulykkelige omstændigheder. Jeg har ikke mere at tilføje. Chok. Sorg. Hvad skulle jeg gøre? Hvad kunne gøre mig glad igen? Midt i sorgen forsøgte jeg at finde en vej ud. Jeg elsker haven, naturen og at skrive. Så det blev min løsning. Derfor bosatte jeg mig i mit hus på landet selv om planen havde været en anden. Pejs. Ild. Skrive. Lange ture. Hund. Strand. Den lokale cafe. Varm kakao med flødeskum. Ganske få nære venner. Ro. Fred. Var alene med savlende hunde nytårsaften – ret hyggeligt faktisk – og besluttede mig for, at jeg måtte have noget at se frem til: Jeg ville skrive om haven og naturen hver søndag i 2017. For at blive glad igen. "Turn lemons into lemonade". Ovenpå 2016 der på alle tænkelige måder var et forfærdeligt år, personligt, praktisk, politisk. Alt gik galt. Nu er der gået et halvt år med den ugentlige haveklumme. Og I kære læsere - og også jer, der følger med her på Instagram – har hjulpet mig igennem uden at vide det. Vi har haft et dejligt fællesskab. Havefællesskab. Vi har fokuseret på liv, glæde, natur, træer, frøer, blomster, årstider, hygge, bæredygtighed osv. Og jeg ved med sikkerhed at haveterapi – det, at have fokus på noget, vi kan gøre noget ved, noget vi kan dyrke, noget vi kan lykkes med, noget vi kan få til at gro ved at vande det, noget vi kan glædes over, noget der er æstetisk smukt og noget, der er livgivende som tomater i drivhuset, ja, det virker, man bliver glad og har hele tiden noget at glæde sig til. Udendørs. Ude i haven og ude i naturen. Nu er jeg okay. Som Cage siger til Cher i Lunefulde Måne: ”love ruins everything. It breaks your heart. It makes things a mess. We aren't here to make things perfect. The snowflakes are perfect. The stars are perfect. Not us. Not us! We are here to ruin ourselves and to break our hearts and love the wrong people and die! Af hjertet tak for jeres venlige respons på haveklummen. Den næste kommer på søndag! Fra Frankrig.

Et opslag delt af Signe Wenneberg (@signewenneberg) den

Det fremgår ikke, hvem Signe Wenneberg var gift med. 

- Midt i sorgen forsøgte jeg at finde en vej ud. Jeg elsker haven, naturen og at skrive. Så det blev min løsning, skriver hun og fortæller, at hun i dag er "okay".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close