Kendisparret slår Biebers like-rekord

Kim Kardashian og Kanye West lignede noget fra et bryllupsmagasin på deres store dag

Kim Kardashian og Kanye West lignede noget fra et bryllupsmagasin på deres store dag

Foto: InstagramVed et ekstravagant bryllup lørdag den 24. maj sagde Kim Kardashian og Kanye West ja til hinanden. Og det er der tydeligvis mange fans, der er glade for.

I hvert fald har et romantisk billede af det nygifte par slået en verdensrekord i popularitet. Billedet ligger på det sociale medie Instagram, hvor det indtil videre har høstet 1,94 millioner "likes". På billedet deler tv-stjernen og musikeren et lidenskabeligt kys i deres bryllupstøj med en mur af blomster som baggrund.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Så vildt var Kim Kardashian og Kaney Wests bryllup

Og det motiv var altså nok til at overgå den tidligere verdensrekord i Instagram-"likes". Den rekord tilhørte den unge canadier Justin Bieber, som fik 1,82 millioner mennesker til at "synes godt om" et billede af ham og hans ekskæreste, den 21-årige Selena Gomez.


Wauw! Man kan godt forstå, at så mange mennesker "liker" det her syn (Foto: Instagram)

LÆS OGSÅ: Modedronning dropper Kim Kardashians bryllup

Instagram er en populær applikation, hvor man deler billeder og videoer med de personer, der vælger at "følge" ens profil. Det har eksisteret siden 2010, og der er over 100 millioner mennesker, der bruger det sociale medie.

Kim Kardashian har næsten 15 millioner "følgere", mens Justin Biebers profil bliver fulgt af over 16,5 millioner mennesker.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian og Kaney West ville giftes i rummet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close