Hollywood 25. maj 2014

Modedronning dropper Kardashians bryllup

Vouges chefredaktør mødte ikke op til det gigantiske bryllup i Firenze.
Det var ikke alle inviterede, der dukkede op til det enorme bryllup.
Det var ikke alle inviterede, der dukkede op til det enorme bryllup.
Foto: All Over

Intet var overladt til tilfældighederne, da Kim Kardashian og Kanye West lørdag blev gift i den italienske by Firenze. Parret havde inviteret hele 3000 gæster med til deres famøse bryllup, som hører til blandt historiens mest luksuriøse.LÆS OGSÅ: Kim Kardashian og Kanye West skal giftesMen luksus i rå mængder var ikke nok til at lokke modebossen Anna Wintour med, skriver Female First.

Chefredaktøren på det amerikanske modemagasin Vogue, der i flere år har været tætte venner med Kanye West, blev nemlig væk fra brylluppet.LÆS OGSÅ: Se Kim Kardashians kæmpe numseWintours talsperson insisterer dog på, at der ikke ligger noget personligt bag den beslutning.

- Anna har i lang tid haft planlagt en familiesammenkomst denne weekend. Og derfor misser hun desværre brylluppet, fortæller hun.LÆS OGSÅ: Kardashian topløs i ny videoDen 36-årige rapper har ifølge Female First måttet arbejde hårdt for at overbevise modedronningen om, at Kim Kardashian er god nok. Og arbejdet ser ud til at bære frugt. I hvert flad har den notorisk kritiske Wintour valgt at lade parret pryde forsiden af apriludgaven af den populære modebibel.

Skal du have en hånd, Honey? (Foto: All Over)LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i ammekjoleKanyes fashionable veninde dukkede altså ikke op på den store dag. Til gengæld kunne parret fejre sig selv og kærligheden i selskab med celebre folk som rapperne Tyga og Big Sean, modellen Chrissy Teigen og skuespilleren Jaden Smith.

Newspaq

Sponsoreret indhold