Hollywood31. december 2017

Kendall svarer igen efter graviditetsrygter

Det er som om, at der ikke kan gå to minutter, uden at et medlem fra Kardashian-familien skal rygtes til at være gravide. I går var det så Kendall Jenners tur, men det rygte fik hun meget hurtigt manet i jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner_0.jpg
 (Foto: All Over)

Kvinderne i Kardashian-familien kan åbenbart ikke gå et kort øjeblik, uden at de skal rygtes gravide.

En ting er, at Khloé og Kylie begge venter barn, men nu er turen så kommet til, at Kendall også skal rygtes gravid.

I går lagde hun nemlig et billede på Instagram, der meget hurtigt fik fans til at stille spørgsmålet: "Venter Kendall også en baby?".

Artiklen fortsætter efter billedet

Det var den lille bule på Kendalls mave, der gjorde, at flere fans i kommentarfeltet begyndte at spekulere i, om der var endnu et Kardashian-medlem på vej.

Men allerede kort tid efter, at rygterne var startet, svarede Kendall selv tilbage på rygterne.

- Jeg kan bare godt lide bagels, okay, skrev Kendall på Twitter. Hun havde vedhæftet et link, hvor man kunne læse en af de mange historier, om, at hun skulle være gravid.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Kardashian-familien har haft deres vildeste år nogensinde. Det kan du læse om her

Babyboom hos Kardashian-familien

Det er nok også godt det samme, at Kendall Jenner ikke er gravid. Der er nemlig allerede lidt af et babyboom i Kardashian-familien.

I det nye år kommer der nemlig hele tre nye Kardashian-børn til. Allerede i næste måned forventes det, at Kim Kardashian og Kanye West byder deres tredje barn velkommen til verden.

Familieforøgelsen hos Kim og Kanye sker ved hjælp af en rugemor.

Også Khloé Kardashian venter barn i det nye år. Babyen, der bliver hendes første af slagsen, forventes at komme til verden i det tidlige forår. Khloé afslørede nemlig forleden, at hun er seks måneder henne i sin graviditet allerede.

Den sidste af Kardashian-søstrene, der barsler med en lille baby, er Kylie Jenner.Og selvom fans allerede tror, at hun har født, så er det stadig ikke bekræftet, at Kylie rent faktisk er gravid. Ligesom det heller ikke er bekræftet, at hun skulle have født.

Du kan komme hjem til Kendall Jenner i galleriet herunder

Hjemme hos Kendall Jenner

Sponsoreret indhold