Hollywood10. juni 2016

Bekræfter Kendall Jenner sin nye kæreste her?

Der har været rygter om, at Kendall Jenner dater basketballspilleren Jordan Clarkson - bekræfter hun det selv med billedet her?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.19291689.jpg
 Foto: All Over

Der er altid masser af omtale af Kardashian/Jenner-pigerne, og ikke mindst spekuleres der ofte i, hvem de danner par med.

20-årige Kendall Jenner har set noget til One Directions Harry Styles, men det forhold er kølet af. Senest har rygterne kørt på, at Kendall dater Lakers-basketballspilleren Jordan Clarkson, men ingen af dem, har villet bekræfte forholdet.

Men nu mener flere medier, at Kendall Jenner med et billede på instagram i hvert fald er meget tæt på at bekræfte, at hun ser basketballspilleren.

Det er dette billede med en Lakers-jakke, som er med til at puste gevaldigt til ilden, når det gælder romancen mellem hende og Jordan.

Kendall og Jordan er blevet spottet sammen flere gange, og allerede tilbage i april var der heftige rygter om, at de to var blevet et par.

- De har datet i al hemmelighed i flere måneder. Og de er vilde med hinanden. Han er virkelig sød og en rigtig gentleman. Det elsker Kendall, har en kilde sagt til People.

https://imgix.seoghoer.dk/8.18489972.jpg
 Foto: All Over

Jordan Clarkson (Foto: All Over)

Se desuden billeder af Kendall Jenner i ny lækker serie for sit eget og søsteren Kylies badetøj her:

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold