Hollywood14. november 2016

Panik på Instagram: Kendall har fået nok - Sletter sin konto

Kendall Jenners mange følgere er blevet forladt på Instagram.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.0809970811.jpg
 Foto: All Over

Kendall Jenner er færdig med Instagram.

Den 21-årige "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne og supermodel har slettet sin konto og forlader dermed sin gigantiske fanskare på millioner og atter millioner følgere. Det er en overraskende beslutning, for samtidig siger Kendall farvel til mange penge.

Kardashian/Jenner-pigerne bliver betalt astronomiske beløb, hvis de reklamerer for produkter på de sociale medier. Dog beholder Kendall både sine Snapchat og sin Facebook-konti.

Grunden kan være, at Kendall er blevet skræmt fra vid og sans, da hendes halvsøster, Kim, blev udsat for et groft smykkerøveri i Paris. Det skete efter, hun delte et billede af sin forlovelsesring på Instagram. Røverne slap af sted med smykker for en værdi af 70 millioner danske kroner, og Kim blev rystet i sin grundvold. Det har fået hele familien til at være mere varsomme på de sociale medier. I sidste uge blev Kendalls stalker også sat på fri fod af en dommer i Los Angeles efter at have afsonet sin straf. Det kan også være grunden til, at Kendall pludselig dropper Instagram.

Uanset hvad så er det nok Kendall, der har haft det sundeste syn på overforbrug af sociale medier:

- Jeg har venner og familiemedlemmer, der bruger så meget tid på de sociale medier, at de ikke er i stand til at stoppe, har Kendall sagt til magasinet, Allure.

Se flere billeder af Kendall og hendes far, Caitlyn, her:

Caitlyn Jenner og Kendall Jenner helt til hest

Sponsoreret indhold