Åhh! ”Kelly” sender rørende hyldest til kræftramt ”Brenda”

(Foto: All Over)

Sidste år tog skuespiller Shannen Dohertys liv en alvorlig og uventet drejning. Her blev "Beverly Hills 90210"-skuespilleren ramt af brystkræft - en alvorlig sygdom hun stadig kæmper mod den dag i dag.

Men heldigvis har den 45-årige skuespiller masser af støtte i sin kamp mod den frygtede sygdom.

For nylig fik hun således en rørende besked fra skuespilleren Jennie Garth, der spillede overfor hende som Kelly i hitserien ”Beverly Hills 90210”.

- Til min sjælesøster Shannen Doherty – den stærkeste kvinde, jeg nogensinde har kendt. Før følte jeg mig truet af din viljestyrke, i dag beundrer jeg den. Du har lært mig at tale åben og ikke være bange for min udstråling. Jeg er så taknemmelig for at være venner med dig. Særligt "den gamle mig". Det bedste venter stadig derude for os på denne sindssyge rejse. Jeg elsker dig, skevJennie Garth i en rørende besked, som hun forleden delte på sin Instagram-profil.

Beskeden har Shannen Doherty også selv valgt at dele på sin Instagram-profil. Her takker hun for sin venindes støtte.

- Jeg er så stolt af dette venskab og den gensidige respekt og beundring, vi har for hinanden.

Shannen Doherty har valgt at være særdeles åben omkring sin kræftsygdom, og hun har derfor ofte delt billeder af sig selv midt i den hårde og til tider umenneskelige kamp.

I slutningen af juli delte Shannen Doherty blandt andet billeder, der viste, hvordan hun barberede sig skaldet. Og så har den populære ”Beverly Hills 90210”-skuespiller også delt videoer, der viser, hvor hårdt kemo- og stråleterapien påvirker hendes krop.

Step 6

Et billede slået op af ShannenDoherty (@theshando) den

Behandlingen tærer nemlig voldsomt på Shannen Dohertys kræfter, men den stålfaste skuespiller gør alt for ikke at lade sig slå ud. I en video fra oktober fortalte Shannen Doherty blandt andet, at hun forsøger at træne, selv om kræftbehandlingen ofte suger al energien ud af hende.

- Jeg ville foretrække at ligge i min seng lige nu og lave ingenting, men gæt hvor jeg er på vej hen… hen for at træne, siger Shannen Doherty blandt andet i en af sine hudløst ærlige videoer.

I en anden video, som er blevet set af mange af hendes over 599.000 følgere, gav Shannen Doherty i efteråret et indblik i selve kampen mod kræft. I videoen kan man således se, hvordan det ser ud, når skuespillerinden får kemo.

- Bedste sygeplejerske nogensinde, siger Shannen Doherty i videoen og peger hen på sin faste sygeplejerske Dawn, som ifølge skuespilleren har været en urokkelig støtte gennem hele forløbet.

Du kan se billeder af Shannen Doherty i galleriet herunder:

Shannen Doherty juni 2016 samt september 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close