Hollywood29. oktober 2016

TV-vært bryder sammen i nyt interview med "Brenda"

Shannen fortæller nu åbent om sin kræftsygdom.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20183366_0.jpg
 Foto: All Over

Nu fortæller Shannen "Brenda" Doherty, hvordan det er at bekæmpe kræften.

Det sker i et nyt interview med TV-værten og komikeren, Chelsea Handler. Interviewet kan ses fra lørdag i programmet "Chelsea" på Netflix her. Du kan se traileren på YouTube her.

- Det smukke, det hårde og det interessante ved kræft er, at det bryder dig ned, og så bygger det dig op igen. Det bryder dig ned og bygger dig op igen, og hver gang bliver du et nyt menneske, siger Doherty til Handler.

Det får Chelsea, der også privat er venner med Shannen, til at bryde sammen.

- Det menneske, jeg troede jeg var, eller det menneske jeg skulle blive for seks måneder siden, er nu et helt andet menneske. Jeg troede, at jeg var tapper, og i virkeligheden har jeg gemt mig. Canceren har gjort mig ydmyg, siger Shannen.

I 2015 fik hun konstateret brystkræft, og hun fik fjernet et bryst. Men de onde celler havde spredt sig til lymfekirtlerne. Derfor gennemgår hun benhård kemoterapi for at komme det til livs. Det er derfor, at hendes lange, smukke, mørker lokker er forsvundet og har gjort hende skaldet.

Doherty, 45, blev verdenskendt, da hun i 1990'erne spillede "Brenda Walsh" i verdens første sæbeopera for unge, "Beverly Hills, 90210". I 2000'erne spillede hun heks i den populære TV3-serie, "Heksene fra Warren Manor."

Se flere billeder af Shannen her.

Shannen Doherty juni 2016 samt september 2016

Sponsoreret indhold