Hollywood 28. august 2017

Katy Perrys eks, Russell Brand, gift i hemmelighed

Komikeren Russell Brand, der tidligere var gift med Katy Perry, gifter sig med kæresten Laura Gallacher
Foto: All Over Press
Den 42-årige komiker Russell Brand blev i weekenden gift med sin 30-årige kæreste  Laura Gallacher.   De sagde lørdag 'ja' til hinanden i Remenham Kirke i England nær deres hjem i Oxfordshire vest for London.   Parret blev for ni måneder siden forældre til datteren, Mabel.   Det var tabloidavisen 'The Sun', der som det første af en række engelske medier kunne afsløre det hemmelige bryllup, hvor bruden var klædt i hvidt fra top til tå.   En kilde, der var med ved festen, men som ønsker at være anonym, fortæller, at brylluppet ikke havde været annonceret, fordi parret ville undgå 'det helt store cirkus'.   - Det var en hyggelig ceremoni, hvor lille Mabel var æresgæsten, siger den anonyme bryllupsgæst.   Russell Brand var tidligere i lidt over et år i perioden 2010-2012 gift med popstjernen Katy Perry.   Parret blev gift ved en storstilet hinduceremoni i Indien.  
Foto: All Over Press

Katy Perry og Russell Brand var for forskellige til at det kunne holde i længden. (Foto: All Over Press)

  Men de to passede slet ikke sammen.   Efter det korte ægteskab var Russell Brand ude med riven.   Han foragtede Katy Perrys 'plastikstil' og følte sig reduceret til en 'tom, hjernedød berømthed' i den tid, de var sammen.    Og i 2012 endte ægteskabet brat.   Russell Brand og Laura Gallacher har kendt hinanden siden 2007 og var kærester 'on and off' fra 2007 og frem til hans ægteskab med Katy Perry.   I 2015 begyndte de at flette fingre igen, og da de i juni sidste år fortalte, at Laura ventede deres første barn, var Russell samtidig nede på knæ og fri.   Det er første gang op ad kirkegulvet for Gallacher.   Hun er datter af den tyske golfstjerne Bernhard Langer.  
Foto: All Over Press

Der er ingen fast mand i Katy Perrys liv for tiden. (Foto: All Over Press) 

  Da Katy Perry for nylig afslørede hvem af hendes tidligere kærester, der var den bedste elsker, var Russell Brand slet ikke inde i billedet.  
   

Sponsoreret indhold