Hollywood28. oktober 2015

Russell Brand foragtede Katy Perrys plastikstil

Russell Brand klager i en ny dokumentar over, at hans forhold til Katy Perry gjorde ham til alt det, han foragtede mest
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/russell_brand_katy_perry_aop.jpg
 All Over Press

Popfænomenet Katy Perry og den til tider kontroversielle komiker Russell Brand var på alle måder et umage par, hvilket måske også var grunden til, at deres ægteskab kun holdt i 14 måneder.

Men noget tyder på, at Brand havde sine tvivl om deres ægteskab, allerede før parret i 2010 blev smedet sammen ved en hinduceremoni i Indien.

I den aktuelle dokumentar "Brand: A Second Coming", der blev filmet under parrets forhold, fortæller Brand, hvordan celebrity-livet med Perry stred imod hele hans verdenssyn.

- Jeg bliver associeret med det, jeg foragter allermest: en intetsigende, tom, plastikagtig, konstrueret, hjernedød berømthed. Det er det hav, vi svømmer i. "Hvem er han?". "Han er gift med Katy Perry", lød det i optagelserne fra 2010 ifølge The Mirror.

Russell Brand var dog så utilfreds med dokumentaren, at han forsøgte at få bortcensureret de scener, der handlede om ham og Katy Perry, hvilket fik dokumentarens instruktør Ondi Timoner til at kalde ham for en "narcissist" og en "bølle".

[node:aller-related-content]

Efter deres skilsmisse fortalte Russell Brand radioværten Howard Stern, at parret stadigvæk elskede hinanden, men at praktiske problemer stod i vejen for forholdet.

- Vi fik bearbejdet det, hun er glad, og jeg er glad. Jeg var meget forelsket i hende, men det var svært at se hinanden, og det kunne som regel ikke lade sig gøre på grund af praktiske omstændigheder, fortalte han dengang.

Det virkede dog ikke som om, at Katy Perry var helt enig i den fortolkning. Hun fortalte i foråret, at Brand ikke havde snakket til hende i tre år, efter at han bad om skilsmisse i en sms.

- Han har ikke talt til mig, siden han skrev, at han ville skilles i en sms. Jeg vil ikke tale om ham, mine sange vil fortælle, hvad jeg har brug for at sige, fortalte hun dengang til The Telegraph.

Sponsoreret indhold