Hollywood28. marts 2014

Kate Bush-koncert udsolgt på 15 minutter

Sangerinde tilbage på scenen efter 22 år
Trods 22 års fravær på scenen har Kate Bush udsolgt på 15 minutter.
Trods 22 års fravær på scenen har Kate Bush udsolgt på 15 minutter.
 Foto: All OverDen engelske sangerinde og sangskriver Kate Bush vender tilbage til scenen efter 22 år. Og fans over hele verden glæder sig. I hvert fald blev samtlige billetter til hendes 22 koncerter i London i august og september udsolgt på mindre end et kvarter.

LÆS OGSÅ: TV-serien Blossom kan få comeback

Billetterne blev sat til salg kl. 10.30 dansk tid fredag formiddag - og de er nu fuldstændig udsolgt.

- Jeg er fuldstændig overvældet af den respons, jeg har fået i forbindelse med mine show. Tusind tak alle sammen. Jeg glæder mig til at se jer senere på året, siger den populære sangerinde ifølge Mirror.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/52cacdec54984d4f90b1f0e2d409bbbc.jpgKate Bush har været væk fra scenen i 22 år. Nu har hun udsolgt en koncert på 15 min. Arkivfoto - 2011 (Foto: All Over)


Kate Bush vil spille sine 22 koncerter i koncertsalen Hammersmith Apollo i London, som også var stedet hvor hun fremførte gennembrudshittet "Wuthering Heights" i 1979.
Det gav genlyd i hele musiklivet, da den 55-årige sangerinde i sidste uge offentliggjorde de nye koncerter på sin officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Safri Duo får kæmpe comeback

For tre år siden fortalte hun åbent om sin længsel efter at spille live i et interview, skriver Mirror. Dengang sagde hun, at hun gerne ville stå på scenen igen, inden hun blev "ældgammel".

Gennem årene har der floreret adskillige rygter om Kate Bushs fravær på scenen. Nogle mente det skyldes perfektionisme, andre pegede på hendes angst for at flyve, mens andre mente, at et dødsfald i hendes tætteste crew er årsag til fraværet.

Du kan se videoen til hendes debuthit fra 1979 her:


Sponsoreret indhold