Hollywood30. december 2013

Kardashian-søster: 2014 skal være mere sexet

Efter et vægttab på 14 kilo, skal der for alvor vises hud
Af af
Khloé Kardashian vil være mere sexet i 2014
Khloé Kardashian vil være mere sexet i 2014
 Foto: All Over2014 kommer til at stå på masser af ændringer for realitystjernen Khloé Kardashian. Én af de ændringer, hun er opsat på, er, at gå i mere sexet tøj, efter hun har tabt 14 kg i løbet af 2013.

Kardashian-søster skal skilles

- Jeg har virkelig arbejdet hårdt på min krop, så nu føler jeg, at jeg kan gøre mig i det lidt mere sexede. Min mission i 2014 er at gå i mavebluser og jeans. Det har jeg aldrig gjort, så det skal ske en dag, siger hun.

2013 har budt på en del nedture for Khloé Kardashian, der endte året med at søge skilsmisse fra sin mand gennem fire år, Lamar Odom. Derfor har hun valgt, at 2014 skal være en frisk start, og hun glæder sig:

- Jeg elsker nytår og nye begyndelser. Jeg har brug for en god og frisk start i 2014. Jeg glæder mig til, at det her år er overstået. Vi lever kun én gang, så lad os gøre den ene gang perfekt. Vi kan ikke ændre på vores fejl og ufuldkommenheder, så lad os have det sjovt, siger realitystjernen til britiske Cosmopolitan.

Når det kommer til de valg, som Kardashian har taget i løbet af sit liv, siger hun til bladet, at hun ikke fortryder noget.

- Mit liv har gjort mig, til den jeg er, og jeg er glad for, den jeg er. Lige meget om det er godt, ulækkert, smukt eller grimt, så gør det dig, til den du er. Livet handler om, hvordan du bearbejder ting, siger hun.

Khloé Kardashian er blandt andet kendt fra tv-programmerne "Keeping up with the Kardashian" og det amerikanske X Factor, hvor hun var vært.

Kardashian om skilsmisse: Det er ren tortur

Newspaq

Sponsoreret indhold