Hollywood19. december 2013

Kardashian om skilsmisse: Det er ren tortur

Khloé Kardashian taler ud...
https://imgix.seoghoer.dk/media/69bb8f6a1d114e02b41bf868058f5e03.jpg
 Foto: All OverDet er for nylig blevet offentliggjort, at Kim Kardashians lillesøster, Khloé Kardashian, skal skilles fra sin mand, basketballspilleren Lamar Odom.

Begge parter er gået forholdsvis stille med dørene og har holdt sig fra at kommentere bruddet offentligt. Men onsdag tog Khloé bladet fra mundet og bekendte, hvordan hun har det efter slutningen af sit ægteskab. Samtidig bad hun offentligheden om ro.

- Det her er i sig selv hjerteknusende og tortur for min sjæl. Please, jeg har ikke brug for ekstra rygter og pis lige nu, skrev realitystjernen på sin Twitterprofil, ifølge Female First.


Kardashian topløs i ny video

Stjernens bøn har muligvis noget at gøre med, at der i flere amerikanske medier svier rygter om, at Kardashian-søsteren allerede har indledt et nyt forhold.

Kardashian og Odom blev gift i 2009, men Lamar Odom har efterfølgende været plaget af misbrug og blev i sommer anholdt for at have kørt bil i påvirket tilstand. Efterfølgende blev basketballstjernen sendt til afvænning på en klinik.

Khloé Kardashian er bedst kendt fra reality-serien "Keeping Up with The Kardashians", hvor hun medvirker sammen med sine to søstre.


Endelig viser Kim sig

Sponsoreret indhold