Hollywood11. oktober 2013

Kan du kende ham?

Han er en af 90’ernes helt store stjerner og har hængt på de fleste pigeværelser
Hvilken TV-stjerne gemmer sig bag dette look?
Hvilken TV-stjerne gemmer sig bag dette look?
 Foto: All OverMed den store sorte stikkede hue, skjuler han garnet. Håret var uden tvivl hans helt store signaturtegn, da han i begyndelsen af 1990'erne fik pige- og kvindehjerter til at banke hæmningsløst, når han rullede over danske og udenlandske TvVskærme.

Kærlighedschok i Beverly

Bag de tonede briller gemmer de dybeste brune øjne sig. De brune øjne, som tænksomt har kigget ind i alverdens teenageværelser. Ikke kun igennem TV-skærmen, men også via diverse plakater.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3bb6c9b8d8b346079c3b920dd19244fb.jpg


Med briller, hue og stok er det ikke nemt at se, hvem skuespilleren er (Foto: All Over)

Den gang var han 24 år. I dag er han 47. Ansigtet er dækket med gråsprængt skæg og forleden blev han spottet med en stok.

Der er naturligvis tale om skuespilleren Luke Perry, som langt de fleste kender for hans rolle som Dylan Mckay i Beverly Hills 90210, som stadig kører dagligt på TV2 - godt nok som genudsendelser.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/618bf6a2e4744775ab932eef8406f520.jpg


Sådan så Luke Perry ud som Dylan Mckay (Foto: All Over)

Luke Perry har, siden den populære TV-serie stoppede i 2000, fortsat sin karriere som skuespiller. Han har fortrinsvis spillet med i andre TV-serier og TV-film. I øjeblikket er han ved at indspille en ny film.

Se galleriet af alle Beverly-stjernerne

Stokken er dog kun en rekvisit til hans rolle i den nye film, hvor han spiller en rock-musiker, der har iscenesat sin egen død for at undgå en kæmpe skattegæld. Rock-musikeren, som nu lever et liv i London, bliver opdaget af en nabo-søn, som beslutter sig for at afpresse den alt andet end døde legende.Sponsoreret indhold