Hollywood 23. april 2014

Kan du kende dem? Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Lidt mere gråt hår og stadig bedste venner
Af af
SE og HØR har samlet lidt billeder af, hvordan de seks Venner ser ud i dag
SE og HØR har samlet lidt billeder af, hvordan de seks Venner ser ud i dag
Foto: AOP
Mandag gæstede 'Monica' alias Courteney Cox det amerikanske Late Night Show med værten David Letterman. Her fastslog den talentfulde skuespiller - der uden tvivl mest er kendt for rollen som den huslige og rengøringsglade Monica - at der aldrig nogensinde vil komme endnu en sæson af 'Venner', som ellers rangerer som én af de allermest populære serier i verdenshistorien.

Og måske er det også meget godt.De seks venner, som vi husker dem bedst (Foto: AOP)


For de seks venner - Monica, Phoebe, Rachel, Ross, Joey og Chandler - har også forandret sig en del, siden serien havde premiere på amerikansk tv.

LÆS OGSÅ: Er der en Venner-Musical på vej?

Der er dog også en god forklaring på, hvorfor skuespillerne har forandret sig så meget. For det er godt og vel 20 år siden, at serien for første gang rullede over skærmen - og gjorde millioner af mennesker verden over afhængige af serien, der fulgte de seks venner og deres liv i New York.

I dag har flere af 'Vennerne' rundet utallige skarpe hjørner og er godt op i 40'erne (Phoebe er faktisk 50 år…)!

Serien startede 22. september 1994, og sidste afsnit, nummer 236, blev sendt 6. maj 2004 i USA.

SE og HØR bringer her lidt billeder af, hvordan de seks venner ser ud i dag.

David Schwimmer spillede Ross Geller, der var den 'kloge' fyr, der elskede dinosauere. Men hans hjerte bankede oftest endnu mere, når snakken faldt på hans on-off-kæreste gennem hele serien, Rachel. Hvem husker ikke det legendariske afsnit, hvor Ross og Rachel er ganske uenige om de 'holdt pause', efter Ross havde slæbt en anden pige med hjem. I dag er Ross blevet 47 år. (Foto: AOP)

Man kan ikke sige Ross uden at sige Rachel Green. Den smukke kvinde med de eftertragtede frisurer blev spillet af Jennifer Aniston. Rachel var MEGET forkælet i de første episoder, men så fik hun først job i den lokale kaffebar. Siden gik hun hen og blev indkøber hos selveste Ralph Lauren. Alt imens kæmpede hun en brav kamp for at finde hoved og hale i hele 'Ross og Rachel'-affæren. I dag er Rachel 45 år (Foto: AOP)

How you doin'? Med denne sætning blev Joey Tribbiani verdenseje. Den pige- og madglade fyr blev spillet af Matt LeBlanc. Trods sine utallige kvindebekendtskaber lykkedes det aldrig Joey at finde kvinden i sit liv, selvom han også på et tidspunkt erklærede sin kærlighed til Rachel. I dag er Joey lidt mere gråhåret, men han er også fyldt 46 år (Foto: AOP)

Skøre Phoebe Buffay blev kendt som hende med den dystre fortid (selvmord, hjemløshed), men som stadig var yderst glad og morsom. Hun elskede dyr og havde blandt andet et par kælerotter. Phoebe fandt sammen med Mike, som hun gblev gift med. I dag er hun 50 år og dermed den ældste af vennerne (Foto: AOP).

Matthew Perry spillede den sjove Chandler Bing i serien, og skuespilleren hjalp også ofte manuskripforfatterne med at finde på endnu sjovere replikker. Men bag facaden kæmpede Matthew Perry faktisk med et misbrug, hvilket betød, at han var indlagt på en afvænningsklinik under indspilningerne. I dag er Chandler 44 år og dermed den yngste af de seks (Foto: AOP).


Hun støvsugede. Hun gjorde rent. Hun bagte. Monica Geller - spillet af Courteney Cox - var den huslige af de seks venner og gerne også lidt skinger og hysterisk til tider. Hun endte i sengen med Chandler, da de var til et af Ross' utallige bryllupper - og Monica og Chandler endte med at blive gift og adoptere. I dag er Monica 49 år (Foto: AOP)

Sponsoreret indhold