Hollywood19. juni 2017

Kan du genkende hende?

Lever et stille liv uden for rampelyset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/koz.jpg
 Foto: All Over Press

Kan du genkende denne tidligere Hollywood-stjerne?

I dag holder hun sig helst uden for rampelyset.

Hun lever en stille tilværelse i Californien.

Hun er født tilbage på USAs østkyst for 59 år siden.

Hun blev uddannet skuespiller fra The Juilliard School i New York City i 1981, da hun var 23.

Blot fem år senere kom hendes helt store gennembrud i 1986.

Her spillede hun hovedrollen som en amerikansk, ung, håbefuld journalist i en australsk film.

I filmen forelskede hun sig i den person, hun var sendt ud af USA for at interviewe, og kærligheden var gengældt.

To år senere i 1988 spillede hun igen journalist i opfølgningen til blockbusteren fra 1986. Også i den virkelige verden forelskede de to hovedrolleindehavere i de to film fra 1986 og 1988 sig i hinanden. De blev gift i 1990 og fik en søn, der i dag er 19 år.
I 2001 lavede man en tredje film i trilogien, men den nåede på ingen måde op på niveau med de to tidligere fra 1986 og 1988. Vores hemmelige persons karriere er i det hele taget defineret ved hendes medvirken i de to første film i trilogien, og hun har ikke siden medvirket i film der gjorde sig bemærket ved deres filmiske kvaliteter eller som kassesucceser. I de tre film hed hun Sue Charlton. Hendes australske modspiller og senere mand blev blandt andet kendt for følgende ikoniske replik, da parret i den første film blev forsøgt røvet af en bande: 'That's not a knife. THAT's a knife.
Parret gik fra hinanden i 2013 efter 23 års ægteskab. Sønnen bor mest hos sin far, Paul Hogan. Nu har du nok fundet ud af, at der er tale om Linda Kozlowski, der spillede journalisten Sue Charlton, der forelskede sig i krokodille-jægeren Mick Dundee i filmene 'Crocodile Dundee', 'Crocodile Dundee II' og 'Crocodile Dundee i Los Angeles'.
https://imgix.seoghoer.dk/lin.jpg
Linda Kozlowski var 28 år, da hun spillede journalisten Sue Charlton, der forelskede sig i Mick Dundee fra den australske vildmark. (Foto: All Over Press) Se den udvidede version af klippet med replikken 'That's not a knife. THAT's a knife':

Sponsoreret indhold