Kærligheden blomstrer: Clooney forlovet

Den tidligere Batman-skuespiller er blevet forlovet med Amal Alamuddin, der er af libanesisk afstamning

Den tidligere Batman-skuespiller er blevet forlovet med Amal Alamuddin, der er af libanesisk afstamning

foto: All OverSkuespiller og storcharmør George Clooney er blevet forlovet.

Den heldige kvinde er en 36-årig britisk advokat ved navn Amal Alamuddin, som Clooney nu har givet en ring på fingeren.

LÆS OGSÅ: George Clooney skal aldrig giftes igen

Parret viste ifølge People Magazine deres ringe frem på en restaurant i weekenden, hvor de spiste sammen med en af Clooneys forretningspartnere og dennes kone.

- George og Amal prøver på at holde tingene for dem selv, men det lader altså ikke til, at de prøver at holde noget skjult, fortæller en anonym kilde til People Magazine.

LÆS OGSÅ: Clooney fatter ikke Twitter
Clooney har længe gået uden en ring på fingeren - men det er altså slut nu, hvor han er blevet forlovet (Foto: All Over)


Sølvræven Clooney er 52 år, men aldersforkellen gør altså ikke noget for de to turtelduer, der nu har lovet hinanden troskab og ser frem til at skulle giftes.

LÆS OGSÅ: George Clooney stopper som skuespiller

- Jeg tror, de vil have, at folk de elsker og holder af skal vide, at dét, de har sammen, er rigtigt. At de har planer om at være sammen for evigt, fortæller den anonyme kilde til People Magazine.

Clooney afsluttede et forhold til den tidligere wrestler Stacy Kiebler sidste sommer - og blev kort tid efter spottet på en safari sammen med netop Amal Alamuddin.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Clooney læser dansk avis

Clooneys forlovede arbejder som menneskerettighedsadvokat og har blandt andet repræsenteret Wikileaks stifter, Julian Assange. Hun kan foruden sit engelske også tale flydende fransk og arabisk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close