George Michael: Jeg var bange for at dø

George Michael havde dødsangst

George Michael havde dødsangst

Foto: AOP


Efter eget udsagn kom han faretruende tæt på døden, da han i december 2011 led af akut lungebetændelse, der sendte ham en tur på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Nik & Jay stalker George Michael

Og for den britiske sanger og popstjerne George Michael har de seneste års alvorlige sygdomsforløb fjernet store dele af hans forestilling om udødelighed.

Det afslører han i et interview med mediet Ham & High.

- Det slog mig næsten ihjel. På et ubevidst niveau var det virkelig skræmmende, og jeg kommer nok aldrig til at føle mig så tryg som før. Men åh Gud, jeg var bare så taknemmelig for at klare mig igennem og meget glad for at vende tilbage til mit hjem i London, siger han.

LÆS OGSÅ: George Michael: Snuppet med narko på sig

En ting er, at den tidligere notorisk potrygende stjerne har overlevet sine mange helbredsproblemer - noget andet er, at hans karriere med et nyt album undervejs lader til at være lige så levende, som den har været de sidste tre årtier.

- Jeg tror, det handler om hjerte. Det er lysten til ægte kommunikation, snarere end det er trangen til at blære sig og tjene penge, forklarer han som en af grundene til, at han stadig kan toppe hitlisterne med sine velslebne sange.

LÆS OGSÅ: George Michael: Topkarakter til sidst

George Michael udgav i marts livealbummet "Symphonica". Selv regner han med et nyt studiealbum til næste år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close