Kæmpe gennembrud i Maddy-sag: Nu jagter de pædofil mand

Der er sket et stort gennembrud i Maddy-sagen

Der er sket et stort gennembrud i Maddy-sagen

Foto: AOP
Håbet om at finde ud af, hvad der er sket med den britiske pige Madeleine McCann - der sporløst forsvandt i 2007 - har igen fået liv.

Britisk politi jagter nu en sexforbryder, der angiveligt misbrugte fem piger i det ferieområde, hvor den lille pige på mystisk vis forsvandt i Algarve i Portual i 2007.
Lille Maddy med det karakteriske mærke: En lille plet i højre øje (Foto: AOP)


Det beretter det britiske medie Daily Mail.

LÆS OGSÅ: TV2-værts gudbarn dræbt

Der er tale om en mørkglødet og mørkhåret mand, som er under mistanke for at bryde ind i flere feriehjem og seksuelt overfalde fem piger i alderen syv til 10 år. Disse sex-overgreb fandt sted i perioden 2001-2006; altså et år før, at den dengang treårige pige forsvandt fra familiens ferielejlighed i Praia da Luz om aftenen den 3. maj.
Gerry og Kate på stranden i Praia Da Luz i Portugal (Foto: AOP)


Siden har både forældrene Kate og Gerry, frivillige samt britisk og portugisisk politi forsøgt at løse mysteriet om, hvad der skete med den lyshårede pige - og håbet om at finde den lille pige i live har gentagne gange fået liv.

LÆS OGSÅ: Sy Lee i chok over mord

Senest var da myndighederne fandt en lille lyshåret pige hos en roma-familie i Grækenland i oktober 2013. De første beretninger gav håb om, at den lille pige måske var Maddy, for prøver viste, at den pigen ikke var beslægtet med roma-familie. Dog viste det sig senere, at pigen heller ikke var Maddy.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close