Hollywood 8. maj 2014

Justin Timberlake om København: Har aldrig set så mange…

Popfænomenet lagde billede op fra sit besøg i København
Af af
Justin Timberlake er imponeret over den danske hovedstad
Justin Timberlake er imponeret over den danske hovedstad
Foto: AOP
Tirsdag trådte Justin Timberlake på scenen i en propfyldt Parken og underholdt tusindvis af danske fans. Bagefter var popfænomenet ikke sen til at rose de danske fans for en uovertruffen aften, som han kaldte 'magisk'.

Men det er ikke kun danskerne i Parken, der imponerede Justin Timberlake, mens han opholdt sig i den danske hovedstad. København er som bekendt én af verdens vildeste cykelbyer - og det bemærkede hr. Timberlake også.

LÆS OGSÅ: Justin Timberlake fik royalt besøg

Han lagde således dette billede på sin Facebook-profil og skrev:

- We'd never seen so many bikes! Copenhagen, Denmark (Vi har aldrig set så mange cykler! København, Danmark red.).
(Foto: Justin Timberlake/Facebook)


Hos Cyklistforbundet har man også bemærket Justin Timberlakes cykel-billede. Klaus Bondam, der er direktør i forbundet, skrev efterfølgende på sin Facebook-profil:(Foto: Klaus Bondam/Facebook)

Tirsdagens koncert blev rost til skyerne af de danske anmeldere. Politiken belønnede den smokingklædte herre med fem ud af seks stjerner og skrev, at Justin Timberlake "var overbevisende som entertaineren, der blot ville klippe en gennemsnitlig tirsdag aften ud af vores liv og sætte en brusende begejstret erindring ind i stedet". BTs anmelder Jan Eriksen gav tre ud af seks stjerner med ordene "Justin Timberlake er entertainer af en anden verden. Han leger uartige lege i studiet, der resulterer i smygende og indsmigrende musik.

Sponsoreret indhold