Hollywood12. februar 2018

Alt udsolgt: Justin Timberlake giver ekstrakoncert i København

Croonerens kommende koncert i København blev lynhurtigt udsolgt, så nu har Timberlake annonceret, at der holdes en ekstrakoncert i København
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25642552.jpg
 Foto: All Over Press

For en uge siden kom det frem, at Justin Timberlake gæster København med sin "The Man of the Woods Tour". Billetterne til koncerten den 4. august i Royal Arena i København blev i dag revet væk, og derfor har den 37-årige sanger allerede annonceret, at der bliver holdt en ekstrakoncert i København.

Ekstrakoncerten bliver dagen efter, den 5. august, og billetterne til ekstrakoncerten sættes til salg mandag den 19. februar kl. 10.

På den nordamerikanske del af sin tour har Justin Timberlake allerede solgt svimlende 450.000 billetter, hvilket har betydet, at popsangeren spiller ekstra shows i 10 byer.

Den europæiske del af turnéen begynder den 22. juni i Paris og består af i alt 16 shows rundt omkring i Europa.

Sidst Justin Timberlake besøgte Danmark var i 2014, hvor han spillede koncert i Parken i København.

Timberlake, der privat danner par med skuespilleren Jessica Biel, som han har sønnen Silas på to med, brød igennem i 90'erne med boybandet 'N Sync.

Siden har har haft mega succes med en solokarriere. I 2002 udgave han debutalbummet "Justified", og det blev i 2006 efterfulgt af "FutureSex/LoveSounds" og "The 20/20 Experience" fra 2013.

I galleriet kan du se, hvordan Justin Timberlake og Jessica Biel bor:

Hjemme hos Justin Timberlake og Jessica Biel

Sponsoreret indhold