Justin på kærlighedsferie med Emma Stone: Jennifer ydmyget

Nu lægger Justin Theroux og Emma Stone ikke skjul på kærligheden, og Jennifer Aniston føler sig ydmyget.

Nu lægger Justin Theroux og Emma Stone ikke skjul på kærligheden, og Jennifer Aniston føler sig ydmyget.

Foto: All Over Press

 

Så er ydmygelsen af Jennifer Aniston total.

Tidligere i maj kunne SE og HØR fortælle, at hun er rasende på skuespillerkollegaen Emma Stone, fordi Stone angiveligt havde gang i en spirende affære med Jennifers fraseparerede mand, Justin Theroux.

Og nu viser billeder fra Frankrig, at der er noget om snakken med affæren mellem Stone og Theroux.

Her har de to indlogeret sig på det eksklusive hotel 'Hotel du Cap-Eden-Roc' i dejlige Saint-Paul-De-Vence i det sydlige Frankrig.

Ud over at hygge sig i solen på balkonen på hotellet har de overværet 'Louis Vuitton Cruise 2019 show' i Paris, indne de rykkede syd på.

Theroux og Stone spiller over for hinanden i den kommende Netflix-serie, Maniac.

På billederne fra Frankrig har Justin Theroux bar overkrop og er iklædt badeshorts. Emma Stone er iført en rød badedragt. De ser afslappede ud i hinandens selskab og ser ud til at nyde livet.

Rygterne om deres romance var allerede et af de hotteste emner i Hollywood, og billederne fra Frankrig har ikke gjort noget for at dæmpe interessen.

Og hvis Jennifer Aniston var rasende før, så er det intet imod, hvordan hun føler nu, hvor Stones og Theroux' spirende romance bliver blotlagt for hele verden.

- Hun føler sig ydmyget, siger en kilde til New Idea.

Baggrunden er, at Jennifer opfattede Emma Stone som en veninde.

49-årige Jennifer Aniston og 46-årige Justin Theroux er separeret og skal skilles, efter at de i august 2015 blev gift ved en privat ceremoni i parrets hjem i Bel-Air.

 
Og Jennifer Aniston, der siden meddelelsen blandt andet er kædet sammen med sin tidligere eksmand, Brad Pitt, er videre efter Justin Theroux, men derfor er det alligevel ikke helt ligegyldigt, hvem han dater.
 
Aniston har i en årrække været veninde med Emma Stone, men nu føler hun sig svigtet, fordi Emma Stone har en mere end kollegial interesse i Justin Theroux.
 
Emma Stone og Justin Theroux mødtes under filmoptagelser sidste år.
 
Og nu ser Jennifer Aniston et velkendt mønster gentage sig.
 
- Justin og Emma lavede en film sammen i fjor, og nu spekulerer Jennifer på, om de allerede lagde grunden til deres spirende forhold, mens Justin og Jennifer stadig var gift. Det vil i så fald ikke være første gang, at hun ser sin mand falde for en kvinde under filmoptagelser. Det skete med Brad og Angelina, og nu kan Jennifer ikke lade være med at tænke på, at det er sket igen, siger en kilde til New Idea.
 
Jennifer er ligeglad med, om Justin Theroux er kommet videre efter ægteskabet, for det er hun også selv, men hun er rasende og føler sig svigtet over, at det er med en, hun troede var en veninde.
 
- Jennifer vil bare vide, hvornår Justin og Emma begyndte at se hinanden. De så kærlige og forelskede ud på deres date, og det så bestemt ikke ud som om, at det var første gang, de var ude sammen, siger kilden til New Idea.
 
GALLERI - Justin Theroux og Emma Stone på kærlighedsferie i Frankrig:

Justin Theroux og Emma Stone på kærlighedsferie i Frankrig, 01062018

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close