Hollywood5. november 2015

Justin Bieber viser sine forelskelser frem

Justin Bieber har afsløret, hvem han i øjeblikket crusher på - og der er tale om hele tre kvinder på én gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin_bieber_ashley_moore_halser_crush_forelskelser.jpg
 Instagram, All Over

Det kan være svært, når ham, du er vild med, er lun på hele tre kvinder på én gang - men mon ikke de fleste Beliebers ville elske at være blandt de tre kvinder, Justin Bieber crusher på lige nu?

Popstjernen har på Instagram delt tre billeder af hver sin kvinde, som han betegner som sine forelskelser. Det gør han i forbindelse med hashtag-dillen #WomanCrushWednesday (forkortet bare "wcw"), hvor brugerne på det sociale medie deler billeder af kvinder, de på den ene eller anden måde er vilde med.

Lige nu er det Beyoncé, Ashley Moore og Halsey, som modtager Justin Biebers beundring, og det er der nok mange fans, der misunder de tre kvinder.

Wcw Beyoncé

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

4. Nov 2015 kl. 8:29 PST

Popdronningen Beyoncé kender du formentlig allerede. Hun er en af verdens bedst sælgende sangerinder overhovedet, og hun har været i branchen fra hun var helt lille. I dag er stjernen gift med Jay Z og har en solokarriere efter sit store gennembrud med R&B-trioen Destiny's Child.

Wcw

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

4. Nov 2015 kl. 8:26 PST

Ashley Moore er derimod en stjerne på vej op. Hun har endnu ikke fået sit helt store internationale gennembrud, men hun har allerede en stor fanbase, som antageligt vokser sig større nu, hvor Justin Bieber promoverer hende over for de godt 42 millioner, der følger med på hans Instagram-profil. Ashley Moore er model og kom først i mediernes søgelys, da hun og Justin Bieber spiste frokost sammen i 2013.

Wcw Halsey

Et billede slået op af Justin Bieber (@justinbieber) den

4. Nov 2015 kl. 8:39 PST

Halsey er næppe et overraskende navn på Justin Biebers crush-liste. Hun har nemlig netop fået sit gennembrud som ny, ung popsangerinde og medvirker på et af numrene på Justin Biebers nye album "Purpose", der udkommer på fredag den 13.

Du kender sikkert allerede Halseys radiohit "New Americana", som du kan høre herunder, men Halsey har lavet musik længe: Hun startede med et covernummer på YouTube og blev siden opdaget på Soundcloud, hvorefter hun fik en pladekontrakt. Halsey har også varmet op for blandt andre Imagine Dragons.

Vi glæder os meget til Justin Biebers nye album! Hvad med dig?

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold