Justin Bieber til SE og HØR: Okay at gøre grin med Selena

Det var ikke kun Bieber, der stod for skud i hans \

Det var ikke kun Bieber, der stod for skud i hans "roast" på Comedy Central - også forholdet til eks-kæresten Selena Gomez blev gjort tykt grin med. Se i videoen hvad Justin syntes om vittighederne rettet mod Selena Gomez.

Foto: All Over
- Selena Gomez ville gerne have været her i aften, men hun dater kun mænd nu. Er det egentlig rigtigt, at hun droppede dig, fordi hun var i stand til at gro et overskæg før dig?

Sådan lød de hårde ord fra Jeffrey Ross, skaberen af "Comedy Central Roast"-programmerne og én af de komikere og berømtheder, som "ristede" Justin Bieber.

Optagelserne til "Comedy Central: Justin Bieber Roast" er afsluttet og rigtig mange fans venter nu i spænding på d. 1. april, hvor programmet bliver sendt i sin fulde længde på den danske udgave af kanalen.

Læs også: Justin Bieber undskylder skandaler

Efter optagelserne svarede Justin Bieber på spørgsmål fra de fremmødte journalister, og her var SE og HØR også med.

- Hvad syntes du om Selena-vittighederne?

- Jeg synes alle her gav den fuld skrue og der blev virkelig ikke holdt noget tilbage. Det var fint nok alt i alt, lød det fra den 21-årige verdensstjerne efter programmet var i kassen.

Læs også: Justin Bieber: Se hans frække kæreste i bikini

- Var det ikke over stregen?

Det spørgsmål nåede Bieber dog ikke at svare på, før sidemanden Jeffrey Ross brød ind med sit eget spørgsmål til SE og HØRs reporter.

- Hvad syntes DU om Selena-vittighederne? Lød det fra Jeffrey Ross, skaberen af "Roast"-programmerne, der åbenlyst ikke var helt færdig
med at "riste" Justin Bieber - også selvom optagelserne var afsluttet.

- Forresten, bare lige så I ved det, så dater JEG hende nu - så det er faktisk lidt underligt, det her, jokede Jeffrey Ross til pressemødet.

Læs også: Derfor skred Selena fra Justin

Nedenfor kan du se Justin Bieber svare på spørgsmålet fra Se & Hørs reporter og du kan læse meget mere om Justin Biebers Roast på Comedy Central, når SE og HØR udkommer torsdag!


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close