Hollywood23. marts 2016

Justin Bieber på randen af depression – tager derfor stor beslutning

Den canadiske popsanger Justin Bieber føler sig så udmattet, at han med egne ord er på randen af en depression. Derfor har han aflyst sine kommende ”meet and greet” med sine fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_4.jpg
 Foto:All Over

Han er en af verdens mest succesfulde sangere pt. Han turnerer verden rundt – og overalt møder han skrigende og grædende fans.

Med andre ord har canadiske Justin Bieber oparbejdet en enorm karriere, siden han slog igennem i 2008.

Men den vanvittige succes er begyndt at tære på den 22-årige ”Sorry”-sanger – faktisk så meget, at han for syv timer siden kom med en trist meddelelse til sine over 62 millioner fans på Instagram.

Justin Bieber har således meddelt, at han fremadrettet ikke vil gennemføre de såkaldte ”meet and greet”. Her har fans ellers haft muligheden for at møde deres største idol helt tæt på og give ham et kram.

Justin Bieber fortæller, at det ikke har været nogen let beslutning. Men den har været nødvendig.

- Jeg nyder at møde så fantastiske mennesker, men jeg ender med at føle mig fuldstændig drænet.

- Jeg ønsker at få folk til at smile og være glade, men det skal ikke være på bekostning af mig selv, og jeg føler mig altid mental og emotionelt drænet bagefter, grænsende til en depression, skriver den talentfulde sanger.

- Presset over at skulle opfylde folks forventninger om, hvordan jeg skal være, er for meget for mig og det er en for tung byrde på mine skuldre.

- Jeg har aldrig haft et ønske at om at skuffe, men jeg føler, at jeg hellere vil give jer et show og mine albums.

- Jeg kan ikke udtrykke, hvor ked af det jeg jer, og jeg ville ønske, at det ikke var for hårdt for mig. Men jeg vil sørge for at have et sundt fokus, så jeg kan give jer det allerbedste show nogensinde.

Det har ikke kun været fansene, der har nydt godt af de såkaldte ”meet and greet”. Ifølge avisen New York Daily News har billetterne for at møde Bieber kostet mellem 6.000-13.000 kroner. Firmaet, der har solgt billetterne i USA, fortæller, at en ”sikkerhedshændelse” også er årsag til, at ”meet and greet”-møderne er blevet aflyst.

- Under et show for nylig var der et problem med sikkerheden, der fik os til at mødes og genoverveje, hvordan disse møder med fans skal håndteres, skriver de ifølge den amerikanske avis.

Hjemmesiden skriver, at ”meet and greet” kan blive genoptaget på et senere tidspunkt.

Justin Bieber er lige nu i gang med sin ”Purpose World Tour". Turneen bringer Justin Bieber til København til oktober, hvor han optræder i Parken 2. oktober.

I galleriet herunder kan du se, hvordan det ser ud, når Justin Bieber bliver omringet og nærmest overfaldet af sine mange fans.

Justin Bieber sammen med sine fans

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_14.png

Sponsoreret indhold