Hollywood 11. marts 2016

Saftigt og sexet show: Justin Bieber i hed hopla

Justin Bieber var i sandhed i hopla, da han forleden gav koncert i den amerikanske by Seattle. Han smed tøjet, ragede løs på danserne – og beviste (endnu engang), hvorfor de unge piger knuselsker ham. Vi har samlet et kæmpe galleri fra hans koncert lige her
(Foto: All Over)

Han er kendt som den, der kan få alle pigerne til at græde og skrige på samme tid – og onsdag aften sang superpopstjernen Justin Bieber så endnu engang trusserne af tusindvis af piger.

Her underholdt han nemlig for en propfuld koncertsal i Seattle i forbindelse med sin ”Purpose World Tour”, og den 22-årige canadiske charmør forstod endnu engang, hvordan man får pigerne til at hvine non-stop i godt og vel halvanden time.

Se alle de frække billeder af Justin Bieber i galleriet nederst i artiklen.

(Foto: All Over)

Justin Bieber i hed omklamring med en af sine dansere. Se alle billederne i galleriet nederst i artiklen. Foto: All Over

Se alle de frække billeder af Justin Bieber i galleriet nederst i artiklen.

Han sørgede for en god gedigen omgang underholdning, imens han fremførte en perlerække af hans største hit – der blandt andet tæller ”Love Yourself”, ”Sorry” og ”Baby”. Han smed tøjet, han ragede på sine dansere, han spillede guitar – og så blev han drivvåd (til stor glæde for de tusindvis af fremmødte piger).

SE og HØR har samlet et kæmpe galleri med billeder fra Justin Biebers koncert i Seattle. Man kunne jo håbe, at danske piger oplever det samme syn, når Justin Bieber gæster Danmark senere på året.

Se billeder fra hans koncert herunder:

Justin Bieber - fræk koncert i Seattle i marts 2016

Sponsoreret indhold