Hollywood9. februar 2017

Yes! Justin Bieber er tilbage på Instagram - og viser masser af hud

Justin Bieber har efter måneders tavshed åbnet sin instagram-konto igen. Og der er masser af nyt øjenguf til hans millioner af fans.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08335822_0.jpg
 (Foto: All Over Press)

Justin Biebers 77 millioner følgere fik sig noget af en overaskelse, da den omdiskuterede popstjerne i august valgte at lukke sin instagram-konto ned.

Den 22-årige sanger ser dog ud til at være tilbage nu og måske stærkere end nogensinde. I hvert fald har Bieber indenfor de sidste ti timer lagt hele 12 billeder op på sin instagram-profil.

Billederne af den unge sangfuld er mest selfies taget både med og uden tøj på overkroppen, men også et billede af tourplanen for hans kommende tourné er lagt på profilen.

Justin Bieber har flere gange holdt pause fra det sociale medie, men lukkede i august sin instragram-profil helt, da fans havde set sig sure på hans forhold til ekskæresten Sofie Richie.

Bieber lagde dengang flere billeder op af de to turtelduer, og det udløste flere grimme kommentarer fra Justins dedikerede fans, de såkaldte "Bilebers".

"Baby" -sangeren tog derfor bladet for munden og truede hans fans med at lukke sin profil.

- Jeg gør min Instagram privat, hvis ikke I stopper med at være så hadefulde. Det er ved at komme ud af og kontrol. Hvis I virkelig er fans, så ville I ikke være så onde mod mennesker, som jeg holder af.

Som sagt, så gjort. Bieber lukkede sin konto, og i et halvt år har vi ikke set noget til stjernen på Instagram.

Men nu ser det ud til, at Bieber endelig er tilbage, og vi kan se frem til endnu flere billeder fra popstjernens liv.

Herunder kan du se et stort galleri med billeder af Justin Bieber og ekskæresten Sofia Richie:

Alle billeder af Justin Bieber og Sofia Richie

Sponsoreret indhold