Hollywood14. september 2015

Johnny Depp lover sex til alle

Først fik skuespiller Johnny Depp mærkelige madvaner med at indtage sine egne hund, nu stikker hans libido helt af, da han er klar til at have sex med alle blandt publikum i et talkshow
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/deppvin2-jpg.jpg
 Foto: All Over Press

Forleden dag var Johnny Depp gæst i programmet ”Jimmy Kimmel Live” for at gøre reklame for sin seneste film, "Black Mass", men han fik samtidig gjort kur til alle blandt publikum.

Det kan man læse på thehollywoodgossip.com.

Tidligere har vi skrevet om, at skuespilleren så sig nødsaget til at slagte og æde sine egne hunde, og nu kunne man mistænke, at der var et slags afrodisiakum i hundekødet. Hans lyst til at have samleje med folk er ifølge hans egen udtalelse i programmet da meget høj.

- Publikum er vildt liderlige efter dig, mener værten Jimmy Kimmel om skuespillerens tiltrækningsevne på folk, da snakken faldt på flotte fyre i Hollywood.

Jimmy Kimmel er også overbevist om, at Hollywood-stjernen sagtens ’kunne nå igennem dem alle’.

- Her, eller? Er Johnny Depps kontante og rappe svar, hvortil TV-værten retorisk spørger, om Depp elsker sine fans eller ej.

- Det gør jeg, og jeg vil bevise det, svarer Johnny Depp til publikums store jubel.

Det blev af heldige årsager for den amerikanske TV-censur ikke til et stort sexorgie i studiet, men Depp kvitterede dog med op til flere kys til Jimmy Kimmel.

Du kan se kyssescenariet her:

Sponsoreret indhold