Hollywood6. september 2015

Depp: Jeg dræbte mine hunde og spiste dem

Den amerikanske skuespiller joker efter et kaotisk forløb, hvor hans hunde blev beordret ud af Australien.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/depp2.jpg
 All Over Press

Det er ikke kun i rollen som den excentriske pirat Jack Sparrow, at stjerneskuespilleren Johnny Depp får sagt nogle lidt sære ting. I privaten er han heller ikke bange for at sige noget kontroversielt.

Johnny Depp og hans kæreste, skuespillerinden Amber Heard, var mildest talt utilfredse, da de i april rejste til Australien med deres to yorkshireterriere, Boo og Pistol, og blev beordret til at sende hundene tilbage til staterne. Ellers skulle de aflives, fordi de havde glemt at få papirerne i orden.

Først nu kommenterer Johnny Depp selv på den kaotiske episode under en pressekonference ved filmfestivalen i Venedig, skriver E! News.

- Jeg dræbte mine hunde og spiste dem efter en direkte ordre fra en eller anden svedig, fedladen mand fra Australien, lød Johnny Depps sarkastiske kommentar, da en fan spurgte, om de to hunde skulle med på en gondoltur.

[node:aller-related-content]

Johnny Depps joke var møntet på den australske landbrugsminister, Barnaby Joyce, som udtalte, at Depp straks skulle få sine to hunde fløjet hjem - ellers måtte de aflives.

- Hvis man vil have dyr med ind i landet, så er der en proces, man skal igennem: Man skal have tilladelserne i orden, dyrene skal i karantæne og så kan man få dem, udtalte Barnaby Joyce i forbindelse med episoden til ABC.

- Hvis vi først begynder at slække på reglerne for filmstjerner - også selvom de er kåret til verdens mest sexede mand to gange - og lader dem komme ind i vores land og bryde lovene, hvorfor bryder vi så ikke bare lovene for alle?, lød landbrugsministerens forklaring.

Johnny Depp var i Australien for at skyde den kommende "Pirates of the Carribbean"-film med undertitlen "Dead Men Tell No Tales".

Sponsoreret indhold