Hollywood25. juli 2017

John Mayer forsvarer Biebers beslutning

Verdensstjernen meddelte i går, at han aflyser resten af sin verdensturné. Nu får han opbakning fra kollega
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/john_mayer.jpg
 Foto: All Over Press

I går, mandag, skrev Justin Bieber på sin hjemmeside, at han aflyser de sidste 14 koncerter af sin verdensturné.

Meldingen lød på daværende tidspunkt, at de sidste koncerter bliver taget af plakaten på grund af "uforudsete begivenheder".

Siden har han forklaret, at han har set sig nødsaget til at afslyse resten af turnéen, fordi han er udkørt.

- Jeg har det fint. Jeg har været på tour i to år, og jeg har bare brug for ro og afslapning. Jeg skal ud og cykle lidt og slappe af, siger han, da TMZ fanger ham på gaden med et kamerahold.

Selv om tusindvis af fans er blevet skuffet i kølvandet på aflysningen, bakker musikkollegaen John Mayer Bieber op. Det skriver Ekstra Bladet.

På det sociale medie Twitter og siger, at han ville have gjort det samme.

-Når nogen aflyser de tilbageværende datoer af en turné, betyder det, at de ville have gjort reel skade på sig selv ved at forsætte, skriver han og fortsætter i et andet tweet:

- Vi har mistet så mange store artister på det seneste. Jeg giver Justin Bieber tomlen op for at indse, at det var tid at stoppe. Det burde I også, skriver han og hentyder til de to musikikoner Chris Cornell og Chester Bennington, der med kort tids mellemrum begge begik selvmord.

Hvis du er en af de uheldige, som har købt billet til en af Biebers sidste 14 koncerter, kan du i stedet tage på ferie i en air bnb-bolig, som verdensstjernen har boet i. Find et i galleriet herunder:

AirBNB-bolig som både Justin Bieber og Beyoncé har boet i

Sponsoreret indhold