Nyheder9. september 2016

"Game of Thrones"-stjerne springer ud som biker

"Game of Thrones"-stjernen Michiel Huisman har scoret hovedrollen i Discoverys nye serie "Harley and the Davidsons", der har premiere søndag klokken 21.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.01283537.jpg
 All Over

Du kender ham sikkert som dragemoderens pæne højre hånd i "Game of Thrones", men nu springer den hollandske skuespiller Michiel Huisman ud som en vaskeægte biker i Discoverys miniserie "Harley and the Davidsons", der har premiere på søndag klokken 21.

Her har han selskab af en anden stjerne fra "Game of Thrones" - nemlig Robert Aramayo, der spillede en ung Eddard Stark.

- Historien starter i 1903, da de to venner fra Milwaukee, William Harley og Arthur Davidson går sammen om at skabe deres drøm om en cykel med en forbrændingsmotor. Michiel Huisman (Game of Thrones) spiller rollen som Walter Davidson, mens Robert Aramayo (ligeledes Game of Thrones) spiller William Harley, lyder det i programomtalen.

- Først og fremmest synes jeg bare, at historien om grundlæggelsen af Harley Davidson var meget cool. Jeg kunne ikke tro, at historien aldrig var blevet fortalt tidligere, fordi det er sådan en klassisk historie om passion og venskab og den amerikanske drøm. Og så var min karakter bare fantastisk at få lov til at spille. Han er lidt af en rebel, og så er han ikke bange for at stå op for sine holdninger, lyder det fra Michiel Huisman.

https://imgix.seoghoer.dk/30.3412875.jpg
 All Over

I Harley and the Davidsons" følger seerne tilblivelsen af den legendariske motorcykel.

Se et klip fra serien herunder:

Se galleri fra "Game of Thrones":

Game of Thrones-stjernerne: Før de blev kendte

Sponsoreret indhold