Smaskforelsket: Jim Carrey viser 22 år yngre kæreste frem

Jim Carrey og Ginger Gonzaga.

Jim Carrey og Ginger Gonzaga.

Foto: MEGA

Siden september 2015 hvor Jim Carreys ekskæreste begik selvmord og hendes familie efterfølgende sagsøgte ham, har der ikke været meget smil at spore hos skuespilleren.

Men nu lader det til, at den 56-årige komiker igen har masser af grund til at smile. Nu bekræfter han nemlig, at han har fundet kærligheden igen.

Under søndagens storslåede Golden Globe ankom Jim Carrey med sin nye kæreste, den 22 år yngre skuespiller Ginger Gonzaga, under armen. Og parret strålede og smilede om kap.

Både Jim Carrey og Ginger Gonzaga medvirker i ”Kidding”, der var nomineret i kategorien ”Bedste TV-serie”. Den måtte dog forlade prisfesten uden en statuette.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jim Carrey havde kæresten, Ginger Gonzaga, 34, med til Golden Globe. Foto: MEGA

56-årige Jim Carrey var også nomineret til en Golden Globe. For sin rolle i ”Kidding” var ”The Mask”-skuespilleren nomineret i kategorien ”Bedste mandlige skuespiller”. Han måtte dog også gå tomhændet hjem – men altså med sin kæreste under armen.

- Hun er ikke alene smuk, hun er ekstremt talentfuld, helt fantastisk og intelligent, sagde Jim Carrey i et interview med Entertainment Tonight.

I 2015 begik Carreys ekskæreste Cathriona White selvmord få dage efter, de var gået fra hinanden. Hun tog en overdosis piller i sit hjem i Los Angeles og i sit afskedsbrev skrev hun, at "hun ikke kunne fortsætte med et knust hjerte".

Et år efter Whites selvmord sagsøgte hendes efterladte Jim Carrey, fordi de mente, han var medvirkende til hendes død. Det var angiveligt hans piller, hun tog, da hun begik selvmord.

Beskyldningerne lød blandt andet på, at han havde givet hende herpes og introducerede hende for kokain.

Jim Carrey svarede igen ved også at sagsøge hendes efterladte, og han hævdede, at White havde forsøgt at afpresse ham for millioner.

Sidste år blev alle anklager mod Jim Carrey droppet.

Du kan se Jim Carrey vise kæresten frem i videoen herunder:

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close