Bliver beskyldt for eksens død: Nu svarer Jim Carrey igen

Jim Carrey var med til begravelsen, der blev afholdt i Irland.

Jim Carrey var med til begravelsen, der blev afholdt i Irland.

Foto: All Over

I denne måned er det et år siden, at Jim Carreys ekskæreste, Cathriona White, begik selvmord ved at indtage en stor portion piller.

Nu er Jim Carrey så blevet beskyldt for at være medvirkende til hendes død. Det var nemlig angiveligt hans piller, som hun endte med at bruge til sit selvmord.

Søgsmålet blev indgivet i Los Angeles af en mand ved navn Mark Burton. Han var gift med Cathriona White, da hun døde.   

- Efter at have anskaffet sig de ulovlige piller ved hjælp af et dæknavn, blev Carrey ved med at give pillerne til Cathriona White, selvom han vidste, at hun led af depression og tidligere havde forsøgt at tage sit liv. Resultatet deraf var forudsigeligt, står der blandt andet i søgsmålet, som USA Today er i besiddelse af.

Søgsmålet påstår også, at Jim Carrey efterfølgende forsøgte at dække over sin egen medvirken i selvmordet.

Men nu svarer Jim Carrey igen på beskyldningerne.

- Hvilken skam. Det ville være nemt for mig, at gå ind i et baglokale med denne mands advokater og få det her til at forsvinde, men der er øjeblikke i dit liv, hvor du bliver nødt til at rejse dig og forsvare din ære mod ondskaben i denne verden, skriver Jim Carrey i en pressemeddelelse ifølge USA Today.

- Jeg vil ikke tolerere dette hjerteløse forsøg på at udnytte mig eller kvinden, jeg elskede. Cats(Cathrionas, red.) problemer var startet længe inden jeg mødte hende, og hendes tragiske død var udenfor nogens kontrol. Jeg håber virkelig, at folk snart vil stoppe med at prøve at tjene penge på dette, og lade hende hvile i fred, skriver Carrey videre i pressemeddelelsen.

Cathriona White døde den 28. september sidste år. Hun blev 30 år. 

Se flere billeder af Jim Carrey og Cathriona White i galleriet herunder

Jim Carrey og Cathriona White

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close