Respirator slukket for fem dage siden: Jessica Falkholt er stadig i live - men kritisk

Jessica Falkholt er stadig i live, men i kritisk tilstand, efter ulykken første juledag.

Jessica Falkholt er stadig i live, men i kritisk tilstand, efter ulykken første juledag.

For fem dage siden valgte lægerne på St George Hospital i Sydney at slukke for den respirator, der siden første juledag har holdt skuespillerinden Jessica Falkholt i live.

Flere havde formentlig regnet med, at lægerne beslutning betød, at den 29-årige ”Home and Away”-stjerne ikke ville overleve. Men her fem dage senere klynger hun sig stadig til livet på intensivafdelingen.

Det oplyser hospitalet ifølge det australske medie Daily Mail.

Den 29-årige skuespillerinde, der første juledag var involveret i en alvorlig bilulykke, er dog stadig i kritisk tilstand på hospitalet.

Ifølge det australske medie kan der gå ”flere måneder”, før at Jessica Falkholt vågner fra den medicinske koma, som hun blev lagt i efter bilulykken, der kostede begge hendes forældre og søster livet.

Det var torsdag i sidste uge, at lægerne på St George Hospital i Sydney slukkede for respiratoren. 

Lægerne lot dagen efter, at familie og venner begravede Jessica Falkholts forældre Lars, 69, og Vivian, 60, samt hendes 21-årige søster Annabelle.

Begge forældre blev dræbt på stedet, da deres bil 25. december kolliderede med en anden bil på en kyststrækning ved Sydney, da familien var på vej hjem efter en julemiddag.

Sammenstødet var så voldsomt, at bilerne brød i brand, og det krævede derfor et større arbejde for redningsmandskabet at få de tilskadekomne fri og kørt på hospitalet.  Både Jessica Falkholt og hendes 21-årige søster var i live, da de blev reddet ud af bilen, og de blev indlagt på hospitalet svært kvæstet.

Tre dage efter ulykken meddelte lægerne, at Annabelle Falkholt var død af sine kvæstelser, og i dag kom det så frem, at lægerne har valgt at slukke for Jessica Falkholts respirator.

Føreren af firhjulstrækkeren, 50-årige Craig Anthony Whitall, døde også ved ulykken.

29-årige Jessica Falkholt spillede hovedrollen i den kommende australske film ”Harmony”, der er instrueret af Corey Pearson. Hun har tidligere haft en rolle i den kendte australske TV-serie ”Home and Away”.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close