Ulykke dræber forældre og søster: Skuespiller svært kvæstet

Jessica Falkholt i \

Jessica Falkholt i "Home and Away".

En tragisk og voldsom ulykke har efterladt en australsk skuespillerinde uden sin forældre og sin søster, mens at hun selv kæmper for sit liv på et hospital i Sydney.

Det skriver Daily Mail.

Den forfærdelige ulykke fandt sted første juledag, da den 28-årige skuespiller Jessica Falkholt kom kørende langs den sydlige australske kyst i staten New South Wales sammen med sine forældre og sin 21-årige søster.

Af endnu ukendte årsager kom en modkørende firhjulstrækker over i det modsatte spor og kolliderede med skuespillerindens bil.

Jessica Falkholt i \

Den 28-årige skuespiller er blandt andet kendt fra den populære australske TV-serie "Home and Away".

Sammenstødet var så voldsomt, at personbilen brød i brand, og redningsmandskabet kunne konstatere, at to af bilens passagerer – forældrene Lars, 69, og Vivian, 60 – blev dræbt øjeblikkeligt.

Den 28-årige skuespillerinde og hendes 21-årige søster Annabelle Falkholt blev hastet på hospitalet – begge svært kvæstet.

Tre dage efter ulykken meddelte lægerne, at Annabelle Falkholt også var død. Skuespillerinden har gennemgået en større operation for at standse en række indre blødninger, og hun ligger lige nu i koma på St George Hospital i Sydney.

Føreren af firhjulstrækkeren, 50-årige Craig Anthony Whitall, døde også under ulykken.

28-årige Jessica Falkholt spiller hovedrollen i den kommende australske film ”Harmony”, der er instrueret af Corey Pearson. Hun har tidligere haft en rolle i den kendte australske TV-serie ”Home and Away”.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close