Hollywood18. juli 2017

Jessica Alba er gravid igen

Skuespilleren har barn nummer tre på vej
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08429610.jpg
 Foto: All Over Press

Der kan snart høres barnegråd hjemme hos Jessica Alba igen.

Den 36-årige skuespiller er nemlig gravid med sit tredje barn med ægtemanden Cash Warren, det afslører hun på Instagram.

- Cash Warren og jeg bliver officielt i undertal, skriver Jessica til sit opslag, hvor hun sammen med sine to døtre, Honor Marie, ni, og Haven Garner, fem, står med tre balloner med tallene "1, 2 og 3" for at vise, at der snart er en familieforøgelse på vej.

Artiklen fortsætter efter billedet

Jessica Alba har været gift med Cash Warren siden 2008.

Filmstjernen, der for alvor slog sit navn fast i TV-serien "Flipper" tilbage i 90'erne, har de seneste år skruet gevaldigt ned for filmrollerne. Det har hun blandt andet gjort for at være sammen med sine børn.

Hun har tidligere fortalt til E!News, hvorfor hun har valgt at gøre det. Det er nemlig vigtigt for Jessica at opleve sine børn vokse op.

- Nogle af de her milepæle og øjeblikke, der er. Du har lyst til at være der til hvert eneste af dem, men det er ikke realistisk, når du arbejder. Selv de små ting som at hente dem fra skole, er en stor ting, så jeg prøver at aflevere dem om morgenen og komme hjem før sengetid. Men weekenderne er virkelig der, hvor jeg får lov til at tilbringe tid med dem, har Alba fortalt.

En anden grund til, at Jessica har skruet ned for filmprojekterne er hendes firma "The honest company", der blandt andet laver økologiske bleer.

Firmaet har vist sig at være aldeles indbringende, og er i dag Jessicas primære indtægtskilde.

- Jeg var skræmt over, hvordan forskellige stoffer blev sat i forbindelse med tilfælde af kræft, eksem og allergier. Og mens jeg var ved at bringe et barn til verden, tænkte jeg, at hendes sundhed er det vigtigste. - Jeg overvejede alt nøje og ville gerne behandles som en mand. Jeg ville gerne blæse folk omkuld, så jeg sparede penge op, investerede dem godt og markedsførte mig selv. Jeg har bygget mit helt eget personlige brand op, har Alba fortalt til Self Magazine.

Firmaet har gjort, at hun i dag er god for flere milliarder kroner.

Du kan se, hvor fedt man bor, når man er milliardær, i galleriet herunder, hvor du kommer hjem til Jessica Alba

Hjemme hos Jessica Alba

null

Sponsoreret indhold