Hollywood23. september 2015

Jessica Alba: Sådan blev jeg milliardær

Skuespillerinden stiftede i 2011 sit miljøvenlige livsstilsunivers, og det er blevet en milliardsucces takket være Albas maskuline tilgang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jessica_alba_aop.jpg
 All Over Press

Skuespillerinden Jessica Alba er adskillige gange blevet kåret som verdens mest sexede kvinde, og tidligere på året snuppede den 34-årige filmstjerne endnu en kåring.

Forbes vurderede nemlig, at Alba, der mest af alt er kendt for sine roller i romantiske komedier, er blandt USA's rigeste på erhvervsmagasinets liste over kvinder, der selv har skabt deres succes fra bunden.

Efter sin graviditet med datteren Honor stiftede Alba i 2011 det miljøvenlige livsstilsunivers The Honest Company i frustration over alt den kemi, der blev proppet i alt fra fødevarer til hudprodukter, og derfor opfandt hun et billigt, men bedre alternativ, som senere er blevet en milliardindustri.

- Jeg var skræmt over, hvordan forskellige stoffer blev sat i forbindelse med tilfælde af kræft, eksem og allergier. Og mens jeg var ved at bringe et barn til verden, tænkte jeg, at hendes sundhed er det vigtigste, forklarer Alba, der straks gik i gang med en omfattende research på google, hvorefter hun lavede en 50-sider lang forretningsplan og fandt en partner.

[node:aller-related-content]

- Jeg overvejede alt nøje og ville gerne behandles som en mand. Jeg ville gerne blæse folk omkuld, så jeg sparede penge op, investerede dem godt og markedsførte mig selv. Jeg har bygget mit helt eget personlige brand op, fortæller Alba i den kommende oktoberudgave af Self Magazine.

-Jeg har altid været meget forretningsorienteret, og jeg så Hollywood som endnu en forretning, lyder det fra den Golden Globe-nominerede "Sin City"-stjerne.

Ved siden af firmaet indspiller Alba stadig film, mens hun privat er gift med produceren Cash Warren, som hun har døtrene Honor på syv år og fireårige Haven med.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png

Sponsoreret indhold