Hollywood10. november 2016

Jennifer Anistons brystvorter udsat for chikane

Jennifer Aniston mener, at folk har for travlt med at gå op i hendes liv og hendes krop.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08062536.jpg
 All Over Press

Jennifer Aniston er ude med riven igen. Denne gang leverer hun en bredside til dem, der taler dårligt om hende.

- Min civilstatus er blevet latterliggjort, min skilsmisse blev hånet, min mangel på partner er blevet hånet, og mine brystvorter er blevet gjort nar af, siger Aniston til magasinet Marie Claire.

Den 47-årige Hollywood-stjerne, der blev verdenskendt for sin rolle som Rachel Green i hit-serien "Venner", har ofte kritiseret folks opfattelse af hende. Og den måde den amerikanske presse portrætterer hende.

- Hvorfor ser folk mig som en sølle, barnløs kvinde? Jeg har arbejdet hårdt for at komme så langt i livet og i min karriere, siger hun.

I sommer skrev Aniston en harmdirrende klumme i avisen Huffington Post, hvor hun rasede over, at folk blev ved med at spekulere i, om hun var gravid.

- Bare så I ved det, så er jeg ikke gravid. Jeg har i stedet fået nok! Jeg har fået nok af alt den kontrol og ”body shaming”, der findes og som der bliver rapporteret om i pressen. Hver dag bliver jeg chikaneret af dusinvis af aggressive fotografer, der stalker os uden for vores hjem, og de vil gå chokerende langt for at få alle slags billeder, selv hvis det betyder, at de skal sætte uheldige fodgængeres førlighed i fare, skrev Jennifer Aniston blandt andet i sin ærlige klumme, som hun fik stor ros for.

Aniston er i dag gift med skuespilleren Justin Theroux, 45.

Se flere billeder af Aniston her:

Jennifer Aniston fotograferet 15. juni 2016

Sponsoreret indhold