Jennifer Aniston planlægger at droppe film

Jennifer Aniston dropper måske det store lærred.

Jennifer Aniston dropper måske det store lærred.

Foto: All Over Press

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Aniston har stor succes med næsten alt, hvad hun medvirker i.

Men livet som filmstjerne i Hollywood er ikke en rolle, som den 47-årige "Venner"-skuespillerinde kan blive ved med at se sig selv i.

Det skriver magasinet Variety, der har talt med den blonde skuespillerinde om hendes fremtidsplaner.

I interviewet afslører Jennifer Aniston for første gang, at hun planlægger helt at sige farvel til den filmbranche, som hun har befundet sig i siden tv-serien "Venner" stoppede i 2004.

- Jeg har overvejet det længe. Det er dér, arbejdet er. Det er dér, kvaliteten er. På dette tidspunkt i min karriere vil jeg være en del af fantastiske historier, spændende karakterer og samtidig bare have det godt, afslører "Rachel"-skuespillerinden i interviewet.

Det er ikke mindst ægteskabet til kollegaen Justin Theroux i 2015, der har fået Jennifer Aniston til at overveje, hvordan hun ønsker at leve sit liv.

- Når du er i 20'erne, er det et eventyr at komme hjemmefra. At møde nye mennesker, opleve andre dele af landet og verden var spændende, forklarer skuespillerinden og tilføjer:

- Nu handler det i virkeligheden om at ville være tættere på mit hjem og bare nyde min tid. Den forsvinder meget hurtigt.

Se flere billeder af den dejlige stjerne her:

Billeder af Jennifer Aniston

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close