Hollywood12. juni 2015

Jennifer Aniston afslører sine usunde vaner

Selvom "Rachel" ser perfekt ud, så har hun også vaner, som ikke er helt sunde. Det afslører hun i den nyeste udgave af ugebladet "People".
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-udland/september/jennifer-aniston-sexuelt-fo-jpg.jpg
 Foto: All Over

Stjernerne i Hollywood virker så perfekte. De skinner af sundhed, og Jennifer Aniston er et sandt pragteksemplar af californisk pige. Men nu afslører hun, at hun også har usunde vaner.

- Jeg elsker at spise rigtig fed mad. Men det er jo også okay, hvis man gør det moderat, siger hun i denne uges udgave af "People".

Og det er ikke det eneste, hun elsker. Faktisk har hun en anden lidt skør vane - hun er nærmest besat af "Visine", der gør øjnene krid-hvide.

- Jeg overforbruger øjendråber. Det er underligt, men det gør jeg. Helt vildt, afslører hun.

Den sidste af hendes tre usunde er sol. Men som de fleste mennesker, der bor i Sydcalifornien, er hun blevet helt afhængig af dens varme stråler, og hun elsker at slikke sol. Det er ellers blevet helt "faux pas" at sige i L.A. - for de fleste ved i dag, at dens stråler er med til at få huden til at ældes hurtigere. Og det er nærmest en dødssynd at se gammel ud i Hollywood.

- Jeg prøver virkelig at lade være med at ligge i solen, men det er svært. Da jeg var yngre, var jeg heller ikke god til at bruge solcreme, siger hun.

I det ærlige interview fortæller Jennifer også, at hun elsker at spise æg, efter hun er flyttet ind i et kæmpe hus med sin forlovede Justin Theroux.

- Vi fik to høns i indflyttergave, og så blev helt vilde med dem. Vi gav dem endda navne, Justin og Jen. Vi så tog det om sig, og nu har vi 17 høns, og vi spiser de æg, de lægger, hver dag. Vi laver omeletter og pasta carbonara. Justin laver vildt gode pasta-retter, fortæller Jennifer.

Jennifer er netop fyldt 46 år - og hun har ingen problemer med sin alder.

- Alt hvad man bekymrer sig om i 20erne og 30erne forsvinder. Det er virkelig forfriskende. Man føler, at man har fjernet en byrde, siger "Rachel" til "People".

Sponsoreret indhold