45-årig Jennifer Aniston: Pres mig ikke til at få børn

Jennifer Aniston er 45 år og har ingen børn

Jennifer Aniston er 45 år og har ingen børn

Foto: AOPHun har spillet adskillige forskelligartede roller, men den 45-årige skuespillerinde Jennifer Aniston har endnu ikke prøvet moderrollen.

Og det har givet hende mange bebrejdende blikke:

- Jeg har ikke en form for tjekliste med ting, som jeg føler, jeg skal have krydset af. Hvis der er nogle ting på andres tjekliste, som jeg ikke har krydset af i deres øjne - for eksempel det at få børn - så har jeg åbenbart fejlet noget af mit "job" som kvinde eller mit værd og værdi som kvinde, siger "Venner"-stjernen til the Today Show og uddyber:

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston: Strammer ballerne op til ferie

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston: Alt for stram

LÆS OGSÅ: Jennifer Aniston: Min forlovede forbyder botox

- Jeg føler, jeg har givet liv til mange ting og føler, at jeg har været moderlig over for mange ting. Jeg synes ikke, det er fair, at folk presser på i forhold til at få børn, siger hun videre.

Den 45-årige skuespillerinde har i to år været forlovet med kollegaen, skuespilleren Justin Theroux. Inden da datede hun skuespilleren Vince Vaughn og musikeren John Mayer. Derudover var hun i fem år gift med skuespilleren Brad Pitt, som hun gennemgik en meget offentlig skilsmisse med, efter han faldt i armene på skuespillerinden Angelina Jolie. Trods mange kærestesorger sætter
Aniston pris på, hvad livet har budt hende:

- Jeg føler, jeg har gennemlevet mine ungdomsår tre gange. Jeg har gennemgået en fantastisk udvikling, som jeg værdsætter højt. Jeg ville ikke bytte det for noget i verden, siger hun.

Newspaq

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close