Hollywood13. september 2017

Zayn Malik indrømmer: - Jeg talte aldrig rigtig med Harry Styles

Det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik indrømmer nu, at han aldrig rigtig blev gode venner med Harry Styles – selv ikke da de delte musikscene, talte de sammen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/10.8344402iq.jpg
 (Foto: All Over)

Tusindvis af pigehjerter over hele verden blev knust til ukendelighed, da det i marts forrige år kom frem, at Zayn Malik forlod boybandet One Direction.

Nu giver solosangeren så et lidt større indblik i, hvordan han havde det forud for sit chokerende exit for to år siden. For Zayn Malik havde det bestemt ikke lige godt med alle bandmedlemmerne.

Faktisk var Zayn Malik ikke på talefod med sin bandkollega Harry Syles – heller ikke da de to delte musikscene.

Det fortæller Zayn Malik ifølge Metro i et interview med US Weekly:

- For at være ærlig, så snakkede jeg aldrig rigtig med Harry – heller ikke da jeg var medlem af bandet. Så jeg forventede nok heller ikke meget af det forhold, fortæller solomusikeren til US Weekly.

Da Zayn Malik meldte ud, at han forlod One Direction, var begrundelsen, at han ønskede et “mere normalt liv”. I en pressemeddelelse udtalte han i marts 2015:

- Mit liv med One Direction har givet mig mere, end hvad jeg nogensinde kunne have drømt om. Men efter fem år føler jeg nu, at det er det rigtige tidspunkt for mig at forlade bandet. Jeg vil gerne undskylde til de fans, jeg skuffer, men jeg er nødt til at gøre, hvad der føles rigtigt. Jeg forlader One Direction, fordi jeg gerne vil være en normal 22-årig, som har mulighed for at slappe af og ikke hele tiden være i rampelyset. Jeg ved, at jeg har fire venner resten af mit liv i Louis, Liam, Harry og Niall. Jeg ved, at de vil fortsætte med at være det bedste band i verden, fortalte Zayn Malik dengang.

Den 24-årige musiker kunne dog ikke helt holde sig fra musikken, og han har allerede opnået en strålende karriere som solosanger.

Også Harry Syles har fået succes med solosange, blandt andet med sin single ”Sign of the Times”, der udkom tidligere på året. Harry Styles har tilmed medvirket i krigsfilmen ”Dunkirk”.

Du kan se billeder af medlemmerne i One Direction i det store galleri herunder:

One Direction 2010-2014

Sponsoreret indhold