Jessica Biel topløs som 17-årig: Jeg måtte sige undskyld

Jessica Biel er i dag gift med Justin Timberlake, og sammen har de sønnen Silas på tre år.

Jessica Biel er i dag gift med Justin Timberlake, og sammen har de sønnen Silas på tre år.

Foto: All Over Press

Jessica Biel, 36, fik sit gennembrud i serien "I den syvende himmel", hvor hun i ni sæsoner spillede præstedatteren Mary Camden.

Den rolle havde sine begrænsninger afslører skuespilleren nu i podcasten "Awards Chatter".

- Jeg tror helt sikkert, jeg slås mod de begrænsninger og grænser af en lang række grunde. Fordi, ja, du ved, du kan kun gøre det og det med en bestemt karakter i sådan en TV-serie, forklarer Biel i podcasten ifølge E! Online

- Vi blev virkelig nødt til at holde os inden for grænserne for en religiøs familie, der skulle lære nogle pointer fra sig, og når du er, du ved, 16, 14, 15, 16 år gammel, så når du til et punkt, hvor du tænker, åh mand, jeg vil bare gøre noget anderledes. Jeg vil bare klippe mit hår og bare farve det i en anden farve, og jeg kunne slet ikke gøre sådan noget, fordi jeg var på kontrakt, fortæller skuespilleren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Jessica Biel gjorde oprør ved at posere topløs på forsiden af mandemagasinet Gear. Billederne blev taget, da hun var 17 år og udgivet, da hun fyldte 18 - og det vakte opsigt, da præstedatteren fra TV pludselig smed tøjet.

- Jeg blev helt klart nødt til at sige undskyld til Aaron Spelling (amerikansk TV-producer, der også stod bag "Beverly Hills 90210", red.). Jeg tror, at hele holdet (bag "I den syvende himmel", red.) var chokerede for at sige det mildt, genkalder Jessica Biel om skandalen. 

- Det værste var, at jeg skulle tilbage på arbejde. Bladet kom ud, og jeg skulle på arbejde næste morgen. Alle var... de vidste ikke, om de skulle se mig i øjnene, og det var bare et rod... Du er ung. Det var ikke meningen, at jeg ville såre nogen. Det var ikke meningen, forklarer Biel i podcasten. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Den dag i dag fortryder Jessica Biel, at hun smed tøjet i så ung en alder. 

- Jeg tror, jeg var 17, jeg er en kvinde nu, jeg er voksen. Jeg er sexet, du ved, og den slags udstråling og ærlighed gik bare en smule skævt. Det var helt sikkert ikke ment som, at det skulle chokere og udstille situationen, og det var min egen måde at prøve på at være mig selv, du ved, en selvsikker kvinde. Jeg sagde ja til ting, som jeg nok skulle have sagt nej til. Det var bare en af de ting, der kom ud af kontrol, konstaterer Biel om den utilsigtede skandale. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close