Hollywood17. september 2015

Topmodel-værten Tyra: - Jeg kæmper for at få børn

Den 41-årige forhenværende supermodel Tyra Banks kæmper for at blive gravid og har været igennem flere mislykkede reagensglasbehandlinger
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/bizart/tyra-banksstort-jpg.jpg
 Foto: All Over

Tyra Banks har et imponerende cv, med job som supermodel, manuskriptforfatter, forretningskvinde, tv-vært, skuespillerinde og sangerinde, men rollen som mor har superstjernen endnu ikke indtaget til stor bedrøvelse for hende.

Derfor tikker uret mere end nogensinde for Banks, der brændende ønsker sig et barn med fotografkæresten Erik Asla.

- Da jeg fyldte 40 år, var den eneste ting, jeg ikke var tilfreds med, at jeg stadig ikke havde fået børn, siger barnløse Banks i et interview med magasinet People.

- Uret tikker. Siden jeg blev 24, har jeg hvert evig eneste år sagt, at jeg gerne ville have børn inden for de næste tre år, fortæller den tidligere lingerimodel for Victoria's Secret og fortsætter:

- Jeg har sagt det igen og igen, men jeg har haft så travlt, at jeg ikke har fundet et tidspunkt at få børn på, lyder det fra tv-værten.

Banks' fremskredne alder har sat en stopper for den naturlige undfangelse, så derfor har modellen været igennem flere opslidende reagensglasbehandlinger for at få baby-bingo.

- Jeg har haft nogle meget traumatiske oplevelser med det. Det er sværere, jo ældre man bliver, og det er ikke noget, der bare lige sker, lyder det fra Banks, der fortsætter:

- Når jeg endelig tænker, at tidspunktet er rigtigt, så er det ikke længere så let, fordi jeg er blevet ældre. Jeg vil ikke kun have ét barn, jeg vil have en hel flok.

Sponsoreret indhold