Tyra Banks: Hyldede ultra-tynd model

Tyra Banks, 42, er blevet mor. (Foto: All Over)

Tyra Banks, 42, er blevet mor. (Foto: All Over)

(Foto: All Over)

- Der er noget ved hende, som jeg kan lide, kvidrer Tyra Banks entusiastisk i en ny trailer til den kommende sæson af succes-showet "America`s Next Top Model".

Læs også: Topmodel med hundegalskab?

I videoen ser man en høj pige med en talje, der kun kan beskrives som kvalmende usund. Det synes Tyra Banks og hendes crew af stil-udfordrede meddommere dog slet ikke, og de kommer med både humoristiske og begejstrede kommentarer til den tynde deltager, der tydeligvis lider af spiseforstyrrelser.

Læs også: Våd model i sexet bikini

Efter traileren ramte offentligheden har Tyra Banks haft travlt med at trække i land, ligesom videoen er fjernet fra TV-stationens hjemmeside.

- På vegne af hele "Top Model"-teamet er jeg virkelig ked af den måde traileren blev klippet på, skriver Tyra Banks på sin hjemmeside. Hun mener nemlig ikke, at den giver et sandfærdigt billede af situationen. For eksempel er flere fnis fra Banks klippet ind i lyden.

Læs også: Hygge med håndbruseren - se hvem

Hun skriver også, at hun forsøger at være med i alle reality-showets processer, men at det er tidsmæssigt umuligt, at kontrollere alt, hvad der kommer ud fra studiet.

Se den chokerende video her


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close