Caitlyn arm i arm med kvinde: Men de bliver nok aldrig kærester

Foto: All Over

Caitlyn Jenner, 67, har haft tralvt på de røde løbere i Hollywood.

Og i weekenden troppede hun op til Oscar-fest arm i arm med den transkønnede model, Andreja Pejic, til både fest hos Elton John til Vanity Fair. To af L.A.'s allermest prominente fester i forbindelse med det, de lokale kalder "sward season", som i weekenden kulminerede med vinterens sidste og mest vigtige pris, Oscar'en.

Straks begyndte "rygtebørsen": Var Caitlyn og Andreja et nyt transseksuelt par? Men det bliver nok ved rygterne, da Cait nok aldrig kommer til at blive kærester med en, der identificerer sig selv som kvinde. 

Det skriver X17online.com.

- For at være helt ærlig så kan jeg ikke se mig selv date kvinder. Det har jeg gjort. Jeg ser det ikke for fremtiden. Jeg har tre meget stærke eks-koner. Hvis jeg var i et forhold med en fyr, så ville jeg nyde at blive behandlet som kvinde, sagde Cait i TV-serien, "I am Cait".

Dog blev Caitlyn i længere tid kædet sammen med West Hollywoods mest kendte transseksuelle kvinde, Candice Cayne, som i en årrække optrådte på en af verdens mest kendte homobarer, "The Abbey". Forholdet blev aldrig rigtig til noget - også fordi Candice havde meget svært ved at acceptere, at Caitlyn fortsat var konservativ, efter hun sprang ud. Det republikanske (konservative) parti i USA er ikke just kendt for at være på de transseksuelles side. Derfor udløste det også stor forargelse, da Caitlyn offtentligt støttede Donald Trump (R) til valget. I januar var hun en af de eneste LGBT-kvinder, der var gæst ved hans indsættelsesfest i Washington, D.C.

Se flere billeder af Caitlyn her:

Caitlyn Jenner 2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close