Drake afslører på nyt album: Jeg har en søn

Foto: All Over Press

Den canadiske rapper Drake har smidt noget af en bombe til sine fans og følgere.

På sit nye album "Scorpion", som blev udgivet ved midnat torsdag amerikansk tid, afslører han meget tydeligt, at han har en søn. Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt People.

Den 31-årige rapper bekræfter de rygter, som længe har floreret, at han er far til skuespilleren Sophie Brussaux' dreng.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

På nummeret "Emotionless", som Mariah Carey synger med på, synger han blandt andet: "Jeg skjulte ikke mit barn for verden/Jeg skjulte verden for mit barn. Nyheder i mit liv kommer ikke ud til offentligheden/De eneste nyheder, jeg fortæller, er dem, jeg har lyst til at fortælle".

Og med en reference til Michael Jacksons sang "Billie Jean" synger Drake meget tydeligt om, hvem moren til barnet er, i sangen "March 14".

- Hun er ikke min elsker, som Billie Jean, men barnet er mit. Sandi plejede at sige til mig, at det kun kræver én gang, og det tog kun én gang. Vi mødtes kun to gange, to gange, synger han og med navnet Sandi referer han til sin mor Sandi Graham.

Han bekræfter også sin søns fødselsdagsdato på albummet og afslører, at han fejrede det i Miami, da en DNA-test bekræftede, at han var faren til den lille dreng.

Drengens fødselsdag stemmer også overens med Sophies fødsel af sønnen.

Drake synger også om, at han var meget engageret i faderskabet og med det samme købte en seng til sin søn. På trods af det har han kun mødt sin søn en enkelt gang omkring jul.

(Artiklen fortsætter under billedet)

3 weeks post-partum, maman très heureuse d’un merveilleux petit garçon

Et opslag delt af Sophie (@sophieknowsbetter) den

Kilder fortæller ifølge TMZ, at Drake sørger for, at hans søn og sønnens mor Sophie Brussaux ikke mangler noget økonomisk.

Sophie har tidligere selv fortalt, at hun var gravid med Drakes barn og ville bevise faderskabet for at få børnebidrag fra rapperen.

Hun fortalte også TMZ, at hun havde en sms-besked, hvori Drake beder hende om at få en abort.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close