Drake hamstrer svinedyre designertasker til sin kommende kone

Drakes kommende kone bliver en meget heldig kvinde.

Drakes kommende kone bliver en meget heldig kvinde.

Foto: All Over Press

Drake, 31, er endnu ikke gift, men med den nyhed, der lige er kommet frem om rapperen, kan det være, der nu bliver ekstra rift om ham. 

I et interview med The Hollywood Reporter afslører "Hotline Bling"-stjernen, at han i årevis har købt Birkin-tasker som gave til den kvinde, "som han ender med at være sammen med".

Birkin-tasken fra det franske designhus Hermès er en ikonisk taske, der ikke lige sådan er til at få fingre i. Der er nemlig flere års venteliste til den eftertragtede taske, og det til trods for, at startprisen er på 32.000 kroner og går op til to mio. kr. alt afhængig af størrelse og materiale. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Kim Kardashian med den ikoniske Birkin-taske fra Hermès.

Kim Kardashian med den ikoniske Birkin-taske fra Hermès. Foto: All Over Press.

"Sex and the City"-fans vil genkende Birkin-tasken fra et afsnit, hvor Samantha gerne vil have fingre i tasken og prøver at snige sig uden om ventelisten ved at bruge sin PR-klient Lucy Lius navn. 

Tasken er opkaldt efter skuespilleren Jane Birkin, fordi Hermès' chefdesigner i 1983 sad ved siden af skuespilleren i et fly fra Paris til London. Hun rejste med sine ting i en stråtaske, men alt indholdet væltede ud, og det indspirerede Hermès til at designe den perfekte håndtaske. Og det må man sige, de lykkedes med. 

Drake er senest kædet sammen med modellen Bella Hadid og har tidligere kissemisset med Jennifer Lopez og Rihanna

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close